Georgică Dumitru, alături de Daniel Constantin la lansarea Partidului „Pro România”

Fostul preşedinte PC şi ALDE Dâmboviţa, Georgică Dumitru, a fost alături de Daniel Constantin luni seara, cu prilejul lansării Partidului „Pro Romania”. Un eveniment pe care organizatorii l-au promovat ca fiind „altfel” pentru că şi noua formaţiune va aduce un suflu proaspăt pe scena politică. La lansare au participat peste o sută de susţinători ai proiectului, între care Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educaţiei şi europarlamentarul Laurenţiu Rebega. Despre „Pro România”, Daniel Constantin a afirmat că are accente patriotice, pentru că, înainte de a fi „pro NATO” şi „pro-european” oamenii politici trebuie să fie pro Romania:
„De ce Pro România? Acest proiect politic se numeşte aşa pentru că, în primul rând, sunt român, îmi iubesc ţara şi vreau să fac ceva pentru ţara mea şi eu şi colegii mei. Mai ales în ultimii 14-15 ani, majoritatea liderilor politici pentru a se valida în plan personal, vin în faţa presei şi spun <> dar să nu uităm că trebuie să fim, în primul rând, pro România şi sigur că dacă eşti pro român eşti şi pro UE. Accente patriotice – din punctul meu de vedere, niciun un om politic nu ar trebui să fie în fruntea unui partid politic dacă nu este patriot. Nu mă refer la un naţionalism extremist.
Pro România are cinci deputaţi, care au devenit neafiliaţi după ce au plecat din ALDE – Daniel Constantin, Mircea Banias, Eugen Durbacă, Damian Florea şi Sorin Cîmpeanuşi filiale în 35 de judeţe.
Viitorul partid va susţine, în continuare, guvernul Grindeanu, din care Daniel Constantin a făcut parte ca vicepremier şi ministru al Mediului: „Cred că trebuie să păstram consecvenţa votului. Eu cred că, pentru sănătatea societăţii româneşti, Sorin Grindeanu trebuie să reuşească pentru ca noi să trăim mai bine, iar parlamentarii care sunt alături de noi vor susţine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Echipa de volei are antrenor Un iberic pe banca Municipalului din Târgovişte

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a anunţat numele viitorului antrneor al echipei de volei feminin. După despărţirea de Dragan Nesic, câştigătoarea Supercupei României va fi pregătită de către Guillermo Naranjo HERNANDEZ, un tehnician spaniol care a activat în prima ligă germană. N-a fost telenovelă, ba dimpotrivă. Preşedintele Clubului Sportiv Municipal […]