GAZ METAN FINTA S-A ÎNSCRIS ÎN COMPETIŢIE

S.A.
0 0

sportPentru că se apropie startul oficial al meciurilor din acest an calendaristic, echipele care vor continua competiţia trebuie să-şi vizeze legitimaţiile jucătorilor pe anul 2013.
Printre cluburile care şi-au perfectat documentele se află şi Gaz Metan Finta, din Liga a 4-a, deoarece fintenii au două echipe în competiţia judeţeană, dar şi în categoria Promoţie, care însă nu s-au înscris până acum.
Domnul preşedinte Mihai Constantin Stego s-a prezentat zilele trecute la sediul A.J.F. Dâmboviţa cu documentaţia necesară pentru aplicarea vizei anuale pe legitimaţiile jucătorilor.
în ciuda unor greutăţi ştiute, totuşi preşedintele „găzarilor” speră în promisiunile unor oameni de bine conducători de firme şi chiar de la primăria Finta, să ajute echipa să-şi continue activitatea competiţională.
Avem convingerea că „Stegu” are puterea, forţa şi priceperea necesară să continue activitatea. Gaz Metan Finta este unul dintre cluburile cu cea mai lungă participare în campionatul judeţean de fotbal.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LĂSAŢI COPIII SĂ JOACE FOTBAL!

De-a lungul activităţii mele în domeniul fotbalului, dar mai ales a întocmirii de acte şi documente la toate nivelurile şi categoriile de vârstă, am căpătat o oarecare experienţă şi, în anumite cazuri, pot să-mi dau cu părerea. Orice jucător care doreşte să facă performanţă în fotbal, trebuie să ajungă la […]