Gabriel Plăiaşu PNL: „Ancheta de la CNSAS ar trebui extinsă şi pe zona analizelor medicale”

In ce priveşte dosarul de mare corupţie de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu, a exprimat opinia că nu s-ar fi putut ajunge la un prejudiciu de ordinul milioanelor de euro fără protecţie la nivel înalt, în condiţiile în care serviciile medicale din România sunt cele mai proaste calitativ din Europa. Plăiaşu spune că, în decurs de patru ani, bugetul gestionat de CNSAS a crescut cu 50%, ajungând la peste zece miliarde de euro pe an şi că „ancheta DNA ar trebui extinsă şi pe zona analizelor medicale. În patru ani, de la 1300 de laboratoare autorizate s-a ajuns la peste 2000 de laboratoare, câte funcţionează în prezent.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ivana Derisilo: "Ciprian Prisăcaru a convocat o şedinţă în care ne-a spus că nu-i pasă dacă echipa se clasează pe locul doi sau pe locul şapte!!!

Fosta jucătoare a echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte nea acordat un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre scurta perioadă petrecută sub comandalui Dragan Nesic. A fost unul dintre cele mai importante transferuri din istoria echipei de volei a oraşului, însă mariajul dintre Ivana Derisilo şi […]