FRF, ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI

Mihai ROŞOIU

În cadrul şedinţei de Comitet Executiv al FRF din 28 ianuarie 2019 au fost aprobate documente importante pentru integritatea şi desfăşurarea activităţii fotbalistice conform celor mai bune practici la nivel european.
Codul de Etică, Codul de conduită al FRF, Politica FRF Anticorupţie şi Politica FRF privind Cadourile şi Ospitalitatea vor reprezenta repere pentru o mai bună înţelegere a participării la fenomenul fotbalistic în spiritul toleranţei zero faţă de corupţie.
„Echipa FRF respecta deja aceste principii, aşa ne-am format şi aşa am funcţionat. Acum însă, în concret, am devenit prima Federaţiei din Europa Centrală şi de Est care are un Cod de Etică aprobat”, a punctat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.
Documentele s-au aflat în dezbaterea Comitetului Executiv încă de la finalul anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 28 ianuarie 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Kyros VASSARAS lipsind motivat, adoptă următoarele decizii: – Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea […]