FRF A ANUNŢAT DATA LA CARE SE VA JUCA FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU
0 0

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, vineri, calendarul competiţional după reluarea meciurilor întrerupte de pandemia de coronavirus.
Având în vedere Ordinul nr. 601/971/2020 emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru reluarea competiţiilor sportive organizate în aer liber de către sportivii profesionişti, sportivii de performanţă şi/sau legitimaţi, Comitetul de Urgenţă FRF a aprobat calendarul competiţional pentru încheierea sezonul 2019/2020 la Liga 1, Liga 2 şi Cupa României.
Luând în considerare faptul că UEFA a acceptat solicitarea FRF de a prelungi termenul pentru comunicarea echipelor participante în competiţiile europene până la data de 3 august, Comitetul de Urgenţă al FRF a stabilit programul competiţional pentru încheierea sezonului
2019/2020.
Conform calendarului, Liga 1 urmează să se reia weekend-ul viitor, iar Liga 2 va redebuta la începutul lunii iulie. De asemenea, finala Cupei României este acum programată pe 22 iulie. Atât Liga 1, cât şi Liga 2 se vor încheia la 1 august, urmând ca barajul de promovare/menţinere în Liga 1 să se dispute în dublă manşă, în datele de 5 şi 8 august. Semifinalele Cupei României vor avea loc la 24 iunie, turul, şi la 8 iulie returul.
Tot azi, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat şi „Protocolul medical de reluare a competiţiilor”. Acesta a fost elaborat de Comisia Medicală a FRF în urma consultărilor avute cu reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului Tineretului şi Sportului, precum şi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică.
Liga I se reia vineri, 12 iunie, de la ora 20.00, cu meciul CS Universitatea Craiova – FC Botoşani, a anunţat, miercuri, LIga Profesionistă de Fotbal.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OLIMPIADĂ "SIMPLIFICATĂ"

Guvernatorul din Tokyo, Yuriko Koike, a declarat, joi, că este posibil să fie necesară organizarea unor Jocuri Olimpice „simplificate” anul viitor, din cauza impactului pandemiei de coronavirus, şi că organizatorii discută deja posibile schimbări, relatează Reuters.Afirmaţia lui Koike vine după ce jurnalul Yomiuri a scris despre unele opţiuni la care […]