Florin Popescu, preşedintele PDL Dîmboviţa: „în absenţa investiţiilor va creşte rata şomajului”

Conferinta PDL 30.01.2013Dpt. Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa, a declarat că în bugetul aprobat joi de plenul reunit al Parlamentului nu sunt prevăzute finanţări pentru proiectele mari de infrastructură ale judeţului: centurile ocolitoare ale oreşelor Târgovişte, Titu ori Găeşti, pentru extinderea la patru benzi a DN 7 Bâldana – Titu ori pentru DN 71 Bâldana -Târgovişte – Sinaia. „Pentru că nivelul investiţiilor va scădea considerabil, va avea de suferit o mare parte din industria dâmboviţeană. Va fi cerere mai mică pentru oţel, pentru ciment, vopsele şi alte materiale de construcţii. Lipsa investiţiilor înseamnă închiderea multor locuri de muncă” – a declarat Florin Popescu.
Despre bugetul recent aprobat a vorbit şi senatorul PDL Ovidiu Isăilă. în opinia sa, este „un buget al sărăciei, care va avea ca rezultat creşterea decalajului dintre cei foarte bogaţi şi restul populaţiei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul PDL Elena Udrea, despre adevărata cauză a scandalului drapelului secuiesc: "Problema e una economică, dar din când în când vine factorul politic şi agită lucrurile"

După cum a fost adus la cunoştinţa opiniei publice săptămâna aceasta, joi, secretarul de stat în MAE ungar, Nemeth Zsolt, a declarat că guvernul de la Budapesta are obligaţia constituţională de a susţine eforturile legitime de autonomie ale organizaţiilor etnicilor maghiari din afara graniţelor Ungariei. Prin comparaţie, nemaiaducând în discuţie […]