Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa: „Alocaţiile bugetare insuficiente pentru judeţul Dâmboviţa”

0 0

florin popescu„Din punctul meu de vedere, alocaţiile pentru judeţul Dâmboviţa din Bugetul pe 2013 sunt insuficiente pentru continuarea proiectelor de infrastructură” – a declarat deputatul Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa. „Săptămâna trecută am făcut un apel la conducerea judeţului dar n-am fost luat în seamă. De la Ministerul Sănătăţii nu vor veni bani pentru Spitalul Judeţean şi nu sunt prevăzute fonduri pentru începerea modernizării DN 71 -Bâldana – Târgovişte – Sinaia şi nici pentru DN 7 – Bâldana – Titu”.
Florin Popescu a spus că au fost prevăzute 11 milioane lei pentru finalizarea podului peste Argeş, de la loneşti şi un milion de lei pentru continuarea lucrărilor la Campusul Universitar.
„Este scoasă de pe lista de finanţare şi centura ocolitoare a Târgoviştei, inelul doi. Personal am formulat 130 de amendamente dar ştiţi care este ponderea la vot”. Liderul PDL Dâmboviţa a mai subliniat că amânarea proiectelor de infrastructură va avea consecinţe şi în plan economic, Dâmboviţa fiind defavorizată din acest punct de vedere în raport cu alte judeţe.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎN ACEST AN, PUNCTUL DE PENSIE VA CREŞTE CU 4%

O veste bună pentru pensionari este aceea că anul acesta punctul de pensie va fi majorat la 762,1 lei (creştere de 4%), iar persoanele care au desfăşurat activităţi în condiţii deosebite de muncă, după data de 1 aprilie 2001 şi care s-au înscris la pensie anterior intrării în vigoare a […]