Florin Nini: „Mi-aş dori aceeaşi manieră de arbitraj şi la Arad”

Mihai ROŞOIU
0 0

florin niniFlorin Nini, antrenorul Municipalului, a acordat un interviu, imediat după finalul celui de-al doilea joc de la Târgovişte, pe care formaţia sa l-a câştigat la o diferenţă de un un punct.
– Ce a fost diferit. faţă de primul meci. în meciul doi? Puteţi să comparaţi cele două jocuri?
– La primul meci ne-a lipsit atitudinea. Nu cred că fetele au considerat că jocul este câştigat de la bun început, însă aţi văzut că la primul meci nu am avut puterea necesară să revenim, lucru pe care l-am reuşit în meciul doi. În această seară am avut o altă atitudine, am înţeles că orice mică relaxare, în aceste confruntări şi într-o finală de campionat, unde nimic nu mai contează, nici meciurile pe care le-am câştigat înainte împotriva echipei din Arad, atât în campionat, cât şi în cupă, nici oarecum experienţa din Euroligă, acolo unde concentrarea a fost mult mai mare. Şi primul meci putea fi adjudecat, însă starea de nervozitate, poate din cauza dorinţei foarte mari de a câştiga jocul, şi-a spus cuvântul, iar pe final, exact atunci când trebuia să fim lucizi, am efectuat anumite greşeli copilăreşti. Trebuie să remarc şi procentajul echipei din Arad, un procentaj cum nu cred că au mai avut în acest campionat. Atât ieri, cât şi azi, procentajul, în special la 3 puncte, a fost deosebit. Următoarele dueluri au cu totul o altă istorie, ne aşteaptă două meciuri importante în care trebuie să ne adjudecăm cel puţin unul.
– Ne puteţi spune ce s-a întâmplat ieri cu Walker ?
– Nu a respectat ceea ce eu i-am spus să facă, drept pentru care eu am schimbat-o imediat şi automat nu am mai considerat oportun să o folosesc până la final. Un jucător care dă dovadă de o reacţie de acest gen este clar că nu are cum să aibă capacitatea de concentrare maximă pe finalul meciului, acolo unde aveam foarte mare nevoie de ea. Nu în evoluţia lui Walker a stat meciul de ieri, cum nici Mărginean nu a prins o zi bună, nici Robbins, aşa cum era de aşteptat. În general echipa a funcţionat sub parametrii normali, la meciul de ieri, iar azi echipa a făcut ca noi să reuşim să câştigăm.
– La ultima fază din meciul de marţi. credeţi că a fost fault în atac la Mărginean sau că a fost fault înainte. comis de arădence. pe demarcare ?
– Exact pe această temă am avut o discuţie cu domnul Stoica. Eu nu contest că nu a fost fault pe ultimul contact clar a lui Mărginean cu cealaltă jucătoare, ci înainte. Trebuie plecat de la o idee logică, eu ca jucător, care mă deplasez să primesc mingea, am fost împiedicat. Dacă se fluiera înainte ca mingea să fie repusă, era fault antisportiv. Probabil că s-a dorit să se evite această decizie, pentru ca mai apoi să deriveze în fault în atac. Nu am ce să spun. Consider că am avut mai multe situaţii în care arbitrii cred că au lăsat echipa din Arad să se apere mult mai fizic, un lucru care se practică, însă pe partea cealaltă consider că au fost situaţii în care ne-au fluierat faulturi prea uşoare. Mi-aş dori aceeaşi manieră de arbitraj şi la Arad, atât la primul meci, cât şi la meciul doi. Repet, nu are nicio legătură arbitrajul cu faptul că am pierdut meciul întâi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ARAD, ULTIMA REDUTĂ!

CS Municipal Târgovişte nu a câştigat în acest sezon la Arad. Ce-i drept, elevele lui Florin Nini nu au jucat decât o singură dată în sala Victoria, restul confruntărilor disputându-se ori la Târgovişte, ori pe teren neutru, cum a fost cazul semifinalei din Cupa României. Scorul general al jocurilor directe […]