Florin Nini: „Întâlnim echipa care pe mine m-a impresionat cel mai mult”

Mihai ROŞOIU
0 0

florin niniMunicipal mai are o şansă de a ajunge în Top 14, dar pentru a pătrunde în faza a doua a Euroligii, fetele lui Florin Nini trebuie să facă imposibilul şi să se impună în faţa liderei grupei, Good Angels Kosice.
După eşecul de infarct suferit pe terenul franţuzoaicelor de la Arras, atmosfera din sânul formaţiei dâmboviţene nu este cea mai bună, însă tehnicianul campioanei garantează că elevele sale vor juca cu maximă determinare.
„Întâlnim echipa care pe mine m-a impresionat cel mai mult. Au o experienţă serioasă la acest nivel, iar punctul lor forte este defensiva. Graţie apărării pe care o au, ritmul jocului celor de la Kosice este unul foarte ridicat. Fără discuţie, adversara noastră porneşte cu prima şansă, dar vom încerca să ne facem jocul pentru a obţine un rezultat pozitiv. Fetele sunt concentrate şi conştiente de importanţa meciului de miercuri. Nu trebuie să uităm însă că noi am pierdut câteva jucătoare faţă de meciul din tur, în vreme ce ei s-au întărit. La un asemenea nivel, orice detaliu poate face diferenţa. Din păcate noi am avut şanse pe care nu am izbutit să le fructificăm. Ar fi nedrept să acuzăm pe cineva pentru rezultatele din ultima vreme. Jocul de la Arras a fost pierdut pe nişte greşeli individuale, dar nu pot arăta cu degetul spre fetele care au dus greul în această campanie europeană”, a spus Florin Nini la ultima conferinţă de presă susţinută înaintea duelului cu slovacele.
Ivanka Matic consideră că Târgoviştea a ajuns în situaţia de a sta la mâna acestui meci din cauza lipsei de şansă: „Şi la Orenburg, şi la Arrras, am pierdut pentru că nu am avut noroc. Eu cred că, dacă şansa ne surâdea, am fi privit meciul cu Good Angels mult mai detaşate. Chiar dacă nimeni nu ne dă vreo şansă, amintiţi-vă de primele trei sferturi de la Kosice, când am jucat de la egal la egal. Eu cred că putem obţine un rezultat favorabil în meciul de miercuri”, a spus pivotul campioanei României.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REALITĂŢI ADUCĂTOARE DE DURERE

Preot loan ŞTEFĂNESCU Meditând la drumul de jertfă exemplară a lui Hristos în timpul activităţii pământeşti şi la cuvintele pe care El le-a rostit, înţelegem că, pentru a urca în zona harului şi comunicării cu Dumnezeu în această viaţă, este necesară calea crucii, pe care a mers şi lisus pe […]