Fermierii sunt aşteptaţi să solicite ajutorul pentru motorină

În cursul lunii octombrie, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeşte cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul III / 2020.
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Dâmboviţa are înregistraţi 410 fermieri care au obţinut acord favorabil de finanţare pentru ajutorul de stat în anul 2020, potenţiali beneficiari ai spijinului pentru trimestrul III.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură şi a fost calculat la valoarea de 1,5258 lei/ litru.
Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi copiile facturilor de achiziţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EŞECUL ÎN FAŢA CHINDIEI I-A "CONDAMNAT" PE UNII FOTBALIŞTI AI CELOR DE LA FC BOTOŞANI

FC Botoşani a pierdut, 0-2, pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, iar Marius Croitoru a vorbit despre perioada mai slabă prin care trece echipa lui.Botoşani a ajuns la patru meciuri fără victorie, dintre care ultimele două rezultate sunt înfrângeri.„Din păcate pentru noi, am ieşit rău din toate punctele de vedere. […]