FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE BASCHET NU RENUNŢĂ LA PERFORMBASCHET

Mihai ROŞOIU

Din cauza condiţiilor pandemice din ultimul an, Programul Naţional „PerformBaschet” nu şi-a putut desfăşura activitatea în mod normal şi coerent. Totuşi, chiar şi în aceste circumstanţe cauzate de pandemia Covid-19, trebuie să continuăm să monitorizăm tinerele talente din ţara noastră şi trebuie să pregătim viitoarele acţiuni dedicate acestora. Astfel, din dorinţa asigurării continuităţii Programului Naţional „PerformBaschet”, echipa noastră a început deja vizionarea de la faţa locului a unor meciuri, precum şi a înregistrărilor video ale altor partide, însă raza noastră de acoperire nu este suficientă.
în aceste condiţii, vă informăm că avem nevoie de sprijinul şi de colaborarea antrenorilor din teritoriu pentru a ne face propuneri pertinente pentru Programul Naţional „PerformBaschet”, program care se adresează în acest an competiţional în special sportivilor născuţi în 2007.
Aceste propuneri din teritoriu vor fi trimise pe adresa de e-mail: cca@frbaschet.ro.
în acest mail vor fi notate următoarele: numele jucătorului/ilor, înălţimea, anvergura, numărul de pe tricou, eventual link cu înregistrarea unui meci din acest sezon sau din cel anterior (pentru echipele neparticipante în actualul sezon competiţional).
Criteriile de selectare pentru Programul Naţional „PerformBaschet” sunt:

  • înălţimea (actuală, dar cei cu predicţie de creştere mare în viitor);
  • Disponibilitatea pentru efort;
  • Motricitatea;
  • Talent deosebit;
    Precizăm că nu doar cluburile care au echipe care joacă în prezent în competiţiile naţionale sunt eligibile pentru a face propuneri, ci toate cluburile cu secţii de baschet din întreaga ţară.
    Totodată, menţionăm că pentru sportivii născuţi în 2008 suntem în faza de observare şi monitorizare. Dorim să ştim care este situaţia lor şi care sunt jucătorii de perspectivă. Unele cluburi ne-au trimis deja liste cu propuneri. Aşteptăm ca toate cluburile să facă propuneri, după aceleaşi criterii menţionate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa : 313 locuri de muncă disponibile

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa informeză persoanele interesate, că sunt înregistrate la această dată 313 de posturi vacante.Cele mai multe locuri de muncă sunt în industrie – metalugie, prelucrare mase plastice, confecţii textile, urmează cele din construcţii, comerţ, transporuri, pază şi protecţie.Pentru absolvenţii de studii superioare sunt […]