FC Municipal Târgovişte în Iinie dreaptă

A.l.
0 0

fcmElevii lui Gigi Manea au dat o replică destul de bună liderului, din B2, Corona Braşov, pe stadionul Metrom. Echipa antrenată de Dan Bona a câştigat cu 3-1 (1-1). Au marcat: Marinescu (min. 43), Chirciu (50), Ştefan (59), respectiv Dragnea (31).
Echipa de la poalele Tâmpei este una bine pregătită şi echilibrată în compartimente. A exploatat la maxim, prin atacuri rapide, spaţiile largi lăsate pe banda dreaptă, acolo unde trebuia să fie Banu. Pe acolo a acţionat Marin la golurile de 1-1 şi 2-1, marcate de Marinescu (43) şi Chriciu, (50) şi Pastor la golul de 3-1, înscris de fundaşul Ştefan (59). Trebuie spus că, la golul doi al Coronei, marcat de Chirciu, a fost ofsaid mare, nesemnalizat de asistentul Andrei Pavel (Braşov).
Ambele echipe au trimis câte o dată balonul în bară Marinescu (27), respectiv Coman (83).
Lipseşte din garnitura Municipalului omul care să ordoneze acţiunile ofensive şi care să verticalizeze jocul pe vârful de atac. Lungeanu nu poate intrepreta acest rol, iar travaliul lui Enescu se termină într-o margine de teren. De asemenea, Municipal n-are al doilea atacant care să stea ca un ghimpe în coasta adversarilor. Acolo, în ofensivă se joacă orbeşte, jucătorii bâjbâind în căutarea mingiei şi a porţilor de parcă meciul s-ar fi jucat pe întuneric. F.C.M.-ul n-are un vârf cu un simţ înnăscut al golului. N-are cină să bage „neas-cultătoarea” în „sfori”. Manevrarea continuă a balonului nu garantează niciodată succesul.
Cu un coordonator şi un atacant de gura porţii, Municipal poate deveni o echipă cu pretenţii. îi mai trebuie un plus şi la capitolul ruperi de ritm. Antrenorul Gigi Manea îşi face bine treaba, dar, aidoma unui brutar priceput, acesta face pâinea cu făina pe care o are în cămară.
„Tunarii” târgovişteni sunt în linie dreaptă. Se antrenează după ciclul săptămânal până sâmbătă, când vor debuta în sezonul primăvaratec la Câmpina (pe stadionul IRA), cu echipa locală Unirea. Echipa prahoveană nu poate beneficia de serviciile mijlocaşului lonuţ Maria, eliminat de arbitrul Cătălin Iulian (Ştefăneşti -Argeş).
Faţă de echipa aliniată în turul de campionat, la Unirea nu mai activează: Fataye, Catană, Dobrescu şi Stoica. A venit un singur jucător, Liuba (F.C. Caransebeş).
Formaţia antrenată de Florin Stăncioiu şi Cosmin Păvălache a înscris pe raportul de arbitraj, în partida cu Fortuna Brazi, de pe stadionul Astra din Ploieşti, doar 17 jucători (?). De asemenea, lipseşte managerul general Marius Zencenco. Acesta este în litigiu cu clubul din Câmpina, după ce a venit la el astă vară de la Conpet Ploieşti.
La conducerea clubului Unirea Câmpina se află Bogdan Mănescu.
în distribuţia echipei câmpinene se află câţiva jucători valoroşi: portarul Anghelache, fundaşii Dumitru, B. Şandru, Catană, mijlocaşii Băcioiu şi Dobrinoiu şi atacantul Camara. Dar atenţie la Stăncescu şi Şaucă!
Se aşteaptă, în sezonul de primăvară, mai mult de la tinerii: Cernea, Lungeanu, Popa, Enescu, Mândru, Grigore. Ei trebuie să iasă la rampă şi să n-aibă astenie de primăvară.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Derbyul etapei Fortuna Brazi - Unirea Câmpina 2-0 (0-0) Cu un jucător în plus

Au marcat: Elek (70) şi Antohi (87). Au arbitrat cu greşeli: Călin Iulian (Ştefăneşti – Argeş) -Simonis Andrei, Vătămanu Cosmin (ambii din Bucureşti). Observatori F.R.F.: Mihalache Gheorghe (Buzău), Bădescu George (Bucureşti). Cartonaş roşu, Maria (min. 28). Meciul s-a disputat în nocturnă, pe stadionul Astra din Poieşti. Fortuna: C. Ion 6 […]