FC ARGEŞ -CHINDIA TÂRGOVIŞTE O – O

Mihai ROŞOIU
0 0

chindiaChindia a încheiat seria meciurilor amicale din această iarnă cu o remiză la Piteşti. Formaţia lui Eusebiu Tudor a făcut o primă repriză bună pe unul dintre terenurile de antrenament ale celor de la FC Argeş, în care a ratat mai multe situaţii de a înscrie în poarta gazdelor. Cu o formulă apropiată de cea ideală, Chindia a fost la cârma amicalului de sâmbătă, însă starea gazonului şi ineficacitatea roş-albaştrilor au făcut ca la pauză cele două formaţii să fie la egalitate.
În cea de-a doua parte a meciului de la Piteşti, FC Argeş a mai echilibrat balanţa, însă echipa lui Iulian Crivac nu a dominat. Câte două situaţii clare de gol au avut adversarele de sâmbătă în ultimele 45 de minute, însă niciuna nu a fost fructificată.
S-a încheiat 0 – 0, iar Eusebiu Tudor a mizat pe următorii jucători:
Chindia: Perianu -Pătru, Rădoi, Ispas, Dinu -Honciu, Văduva, Şerban -Gavrilă, Verdeş, Băluţă. În repriza a doua au mai intrat: Cherchez, Şeran, Horvath, Voduţ şi Dobre.
Rep. I – dominată de Chindia, cu patru ocazii clare de gol: una – Verdeş şi trei – Băluţă.
Rep. II – echilibrată, cu două mari ocazii: Cherchez şi Văduva pentru Chindia.
Duminică, 10 martie, Chindia Târgovişte joacă primul meci oficial al anului, cu CF Brăila, în deplasare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PE 18 ÎNCEPE BALUL

Intre 18 şi 24 martie, la Ekaterinburg, va avea loc turneul final al Euroligii Feminine de baschet, competiţie în care a evoluat, pentru prima oară în istoria României, CS Municipal Târgovişte. Aşa cum se ştie, campioana ţării a părăsit întrecerea stelelor baschetului european de club în penultima fază, fiind eliminată […]