F.C. Municipal Târgoviste. Va fi mult de lucru în această iarnă

A.l.
0 0

fcmF.C. Municipal Târgovişte n-a jucat rău în tur, dar a avut mullte ghinioane. A luat goluri aiurea şi a ratat ca la concurs. Drept consecinţă, are o zestre subţire de puncte. Doar opt puncteau adunat „tunarii” târgovişteni în nouă meciuri, în turul de campionat.
Echipa de pe malul drept al Ialomiţei are destule de pus la punct în toate liniile, în special în atac, acolo unde o ratare parcă o anunţă pe alta.
Aceste rezultate i-au pus pe „tunarii” târgovişteni într-o lumină nefavorabilă, pentru că s-au clasat pe locul şapte din zece echipe. Această poziţie le-au afectat cât de cât imaginea, dar nu şi-au pierdut simpatia tribunei. Deşi mai dăinuie ecoul usturător al eşecurilor de acasă, 0-1 (I. Constantin – autogol) cu Unirea Câmpina, 0-1 (Rădescu) cu S.C.M. Argeşul Piteşti, 1-2 (Mândru 11 m – Sfrijan 2, unul din 11 m în min. 93), 1-1 (Grigore) cu F.C. Zagon,suporterii nu şi-au părăsit favoriţii. Au venit în număr mare la meciurile de pe teren propriu ale Municipalului. în medie, pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic au fost prezenţi peste 400 de spectatori.
în acestă iarnă se va lucra foarte mult la creşterea rezistenţei fizice, dar şi a deficienţelor constatate în tur. Se anticipează că vor fi aduse îmbunătăţiri în planul jocului şi al rezultatelor.
Elevii lui Gigi Manea, în această iarnă, nu se vor cruţa, vor munci ritmic după un ciclu săptămânal bine pus la punct, fără să-şi închipuie că fotbalul a început cu ei.
în această iarnă, care nu va fi prea blândă, va fi de muncă pentru urcuşul spre normalitate, pentru o imagine publică spre normali-tate. (A.I.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"PROIECTUL" CHINDIA, ÎN PERICOL!

Când a apărut vestea că joi, 24 ianuarie 2013, în şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa, la punctul 19, este trecut proiectul de retragere a Consiliului Judeţean Dâmboviţa din Asociaţia Fotbal Club Chindia Târgovişte, mi-am reamintit ce s-a întâmplat în august 2004. Pentru cei ce nu ştiu, sau au uitat, mă văd […]