F.C. Municipal Târgovişte Simte că se poate

A.l.
0 0

Fcm TargovisteElevii lui Gigi Manea îşi văd, în linişte, de treabă şi pregătesc cu lux de amănunte meciul de sâmbătă, 16 martie, cu Unirea Câmpina, din deplasare. Atunci, „tunarii” târgovişteni vor debuta în stagiunea de primăvară. în prima rundă au stat. Au susţinut un amical la Braşov, pe stadionul Metrom, cu liderul din B2, Corona Braşov. Formţia de sub Postăvaru a câştigat cu scorul de 3-1 (1-1). Au marcat: Marinescu (min. 43), Chirciu (50), Ştefan (59), respectiv Dragnea (31). A fost un meci de verificare, în care jucătorii Municipalului au simţit că se poate.
Analiza adversarei
La începutul săptămânii, „tunarii” de la Municipal au efectuat un antrenament fizic în împrejurimile stadionului Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga.
înainte, însă, tehnicianul Gigi Manea a făcut o analiză detaliată a partidei Fortuna Brazi -Unirea Câmpina (scor 2-0). La această confruntare au fost prezenţi şi roş-albaştrii care şi-au studiat adversarii din următoarele etape: Unirea Câmpina (etapa a 2-a a returului) şi Fortuna Brazi (etapa a 3-a).
S-a discutat despre punctele forte, dar şi despre cele vulnerabile ale echipei din Câmpina. S-au făcut aprecieri despre titulari, rezerve, despre stil de joc, aşezare în teren, strategie şi concepţie de joc. S-a făcut vorbire despre potenţialele înlocuiri în distribuţia echipei antrenate de Florin Stăncioiu şi Cosmin Păvălache. Concluzia? Unirea Câmpina poate fi dobândită. Cum? Cu un joc elaborat, fără greşeli în apărare, cu tupeu şi răutate în ofensivă. Având aceste atribute, Municipal poate ţine jocul sub observaţie, iar adversara rămâne rigidă şi inhibată.
După ciclul săptămânal
Antrenamentele Municipalului se vor
desfăşura după ciclul săptămânal făcut de Gigi Manea până vineri, înaintea partidei de la Câmpina. Sunt şedinţe de pregătire care vor cuprinde toţi factorii: tehnic, tactic, fizic. Acestea sunt consemnate sub denumirea de antrenamente complexe.
Joi, „tunarii” lui Ghiorghi Zotic vor efectua un joc-şcoală la Şotânga, în care se vor exersa schemele de joc şi diferite formule de echipă.
Să arate că se poate conta pe ei
Se speră ca tehnicianul târgoviştean Gigi Manea să găsească fisuri în sistemul gândit de omologul său de la Unirea Câmpina, Florin Stăncioiu. Apoi, toţi jucătorii să „rupă norii” şi să arăte ce se poate conta pe ei. Evoluţia lor curajoasă nu are cum să nu fie premiată.
Fineţea ţesăturilor de pase
Rigoarea marcajului, severitatea presingului, precizia paselor nu trebuie să lipsească din jocul Municipalului în confruntarea cu Unirea Câmpina. Dacă apărarea este asigurată, se poate ataca adversarul pe nişte trasee minuţios fabricate. Fineţea ţesăturilor de pase poate fi elementul determinant în economia partidei cu Unirea. Formaţia din oraşul lui Bogdan Petriceicu Haşdeu şi al lui Nicolae Grigorescu poate fi răpusă prin risipă de energie şi de imaginaţie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ULTIMELE MODIFICĂRI LA F.R.F.!

Casa Fotbalului a găzduit o nouă şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Printre altele: – A dezbătut şi aprobat sistemul competiţional pentru sezonul 2013-2014 şi următoarele. Sezonul 2013-2014: Liga I – 18 echipe; Liga a 2-a – 2 serii a câte 14 echipe; Liga a 3-a – […]