F.C. Municipal Târgoviste Se confruntă cu C.S. Afumaţi

A.l.
0 0

fcmDupă ce a pierdut, cu 4-1, disputa cu Metaloglobus Bucureşti (locul 3 în C2), F.C. Municipal Târgovişte se va confrunta, astăzi, cu C.S. Afumaţi (locul 5 în C3). Meciul va avea loc pe terenul sintetic al
Complexului Sportiv Ion Ţiriac (fost Granitul), începând cu ora 11:00. Formaţia din judeţul Ilfov (antrenor Vasile Negrea) s-a întărit considerabil în perioada precompetiţională şi mai are câţiva jucători în probe.
Sâmbătă, 16 februarie, pe terenul sintetic al Complexului Sportiv Ion Tiriac din Bucureşti, C.S. Tunari a învins, cu 3-2, echipa de B2, C.S.M. Râmnicu Vâlcea. Ultimele două goluri ale ilfovenilor au fost marcate de Marinică Ionică (venit de la Urban Titu).
Pentru meciul cu C.S. Afumaţi, antrenorul Municipalului, Gigi Manea, a convocat următorul lot de jucători: Zegheru, Tudose (portari) – Banu, Constantin, Coman, Anghel, Neagu, Cernea, Mădăran (fundaşi), Gâldău, Grigore, Enescu, Lungeanu, Dogaru (mijlocaşi), Popa, Dragnea, Tudorache, Timofte (atacanţi). E posibil să participe la această acţiune Onea şi Rusu.Sâmbătă, 23 februarie 2013, F.C. Municipal va juca cu C.S. Baloteşti (C3), la Centrul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani.
Echipa finanţată de Ghiorghi Zotic va participa, în perioada 25 februarie-4 martie, la un turneu la Bradu (jud. Argeş).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S.O.S. PENTRU F.C.M. TÂRGOVIŞTE CEL MAI DIFICIL RETUR

De peste 12 ani de când sunt delegatul echipei F.C.M. TÂRGOVI~TE, atât în divizia B sau C, nu am avut un retur de campionat care se anunţă atât de disputat, dată fiind situaţia critică existentă acum în fotbalul naţional, dar mai ales în Liga a 2-a şi a 3-a. Ştim […]