F.C. Municipal Târgovişte N-a jucat rău in turneul de la Bradu

A.l.
0 0

fcm TargovisteÎn turneul de la Bradu (jud. Argeş), jucătorii Municipalului n-au jucat rău. Au pierdut un meci aiurea, 2-3 cu Atletic Bradu (locul 1, în Liga a 4-a Argeş), când a primit trei goluri din nimic şi a controlat ostilităţile. A condus cu 0-1 (Grigore) şi 1-2 (Mândru din 11 m). Dar a primit gol din corner (Cârstea), pentru 1-1, şi dintr-o greşeală de marcaj şi execuţie a lui Coman, la 2-2 (gol Răuţă). Golul victoriei Atleticului a venit în minutul 90, dintr-un ofsaid mare nesemnalizat de Romică Bârdeş şi marcat de fundaşul central Şerban. în această confruntare băieţii lui Gigi Manea au fost mai cursivi, mai combinativi. Au avut ambiţie şi determinare, au fost superiori la posesie.
Dar când primeşti trei goluri ciudate şi ratezi ca la concurs, n-ai cum să câştigi. Aşa cum am spus de mai multe ori, îi lipseşte Municipalului un vârf puternic de gura porţii. N-are cine să-şi asume misiunea golului.
Victorie cu „Vulturii violeţi”
în confruntarea cu F.C. Argeş 2 Piteşti, „tunarii” lui Ghiorghi Zotic au avut curaj şi vlagă, dar, ca de obicei, au ratat inexplicabil. Meciul a început exploziv cu golul lui Popa pentru 1-0. Scăpaţi de iureşul de început, piteştenii au egalat prin Dragomir (62) şi au preluat conducerea prin Mocanu (65). Egalarea a venit în minutul 67 prin golul realizat de Arsu, după ce Enescu a şutat în bară din lovitură liberă.
Cum, după 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, s-a recurs la executarea loviturilor de departajare. Târgoviştenii au fost mai precişi şi au câştigat cu 3-1 (Enescu, Popa, Cernea – Dragomir), iar scorul final a fost 5-3.
Mai multe accidentări
în confruntarea cu Atletic Bradu n-au putut juca, în garnitura Municipalului, Dragnea şi Enescu, iar în meciul cu F.C. Argeş 2 Piteşti, antrenorul Gigi Manea nu i-a avut valizi pe Grigore, Timofte, Daia şi Lungeanu (accidentaţi), iar M. Mădăran n-a fost utilizat.
Pe parcursul meciurilor amicale disputate de F.C. Municipal, în această iarnă, au mai fost accidentaţi: Coman, Anghel, Popa, Mândru. Probleme în atac
în cele două partide disputate pe terenul sintetic de la Bradu, Municipal n-a jucat rău. Putea câştiga acest turneu dacă o bătea pe Atletic, dacă nu greşea copilăreşte în apărare. A jucat repede şi pe ofensivă. Adversarele Atletic Bradu şi F.C. Argeş 2 Piteşti au avut clipe grele. Dar fundaşii lor n-au greşit aşa cum au făcut-o Zegheru. Coman sau Neagu. în ambele confruntări elevii lui Gigi Manea s-au prezentat bine din punct de vedere fizic şi au putut să alerge.
Problemele în jocul Municipalului au fost (ca de obicei) în atac. Oricât s-au luptat Dragnea, Daia, Lungeanu, Timofte, Zgâmbău, Tudorache, n-au reuşit să marcheze. Aceştia, plus Grigore, trebuie să ştie că cu cât stau mai departe de poarta adversă, cu atât şansele de a marca sunt mai mici.
Arsu, o posibilă soluţie
Dintre noii-veniţi, o bună impresie au lăsat Coman (Urban Titu), Neagu (Utchim Găeşti), Rusu (Chindia Târgovişte), Arsu (Euro -Africa Buşteni). Ultimul venit de la şcoala lui Tiţa Gavrilă a avut prestaţii entuziasmante. S-a aruncat în presing, iar la atacurile la care a participat a fost pericol la poarta adversă. A şi marcat un gol. Poate fi o soluţie pe banda stângă. Are viteză, e arţăgos şi tehnic. Se aşteaptă mai mult de la Zegheru, Mădăran, Dogaru, Drăgan. Dacă nu se implică mai mult în joc, pot deveni chiriaşii băncii de rezerve.
încă două amicale
Mâine, „tunarii” lui Ghiorghi Zotic vor juca cu o echipă de Liga a 4-a. Apoi, sâmbătă, Municipal va evolua sub Tâmpa cu liderul din B2, Corona Braşov.
Pe 15 martie, va debuta în campionat (retur), în deplasare, cu Unirea Câmpina.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C.M. TARGOVISTE ULTIMELE MECIURI AMICALE

Aşadar, a venit şi timpul reluării competiţiilor oficiale din liga naţională. Conform programului iniţial, stabilit de forul conducător, vineri şi sâmbătă se dă startul Ligii a 3-a, respectiv a 2-a, partea a doua. în Liga a 3-a, vineri, 8 martie (de Ziua Femeii), fotbalul competiţional îşi intră în drepturi. în […]