F.C. Municipal Târgovişte La „marele randez-vous” al amicalelor

A.l.
0 0

fcmDupă nouă zile de când au început pregătirile (4 februarie 2013), „tunarii” târgovişteni s-au întâlnit cu mingea. Au făcut-o pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic într-o confruntare amicală între lotul vechi şi jucătorii aflaţi în probe. Aceştia din urmă au înotat în propria neputinţă, fiind depăşiţi în viteză, mobilitate şi imaginaţie de o F.CM. 1 dezlănţuită. Jucătorii veniţi în probe au greşit multe pase, au avut mari dificultăţi la construcţie. Stângăciile apărării au fost taxate de şapte goluri. Apărătorii s-au înmuiat ca nişte caramele.
Pe ce sa bazează F.C.M.?
Sâmbătă, echipa finanţată de Ghiorghi Zotic va juca pe sinteticul de la Centrul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani (Ilfov) cu Metaloglobus Bucureşti (C3). Iniţial, meciul cu echipa pregătită de Adrian Matei (fost antrenor la F.C.M. Târgovişte, în Liga a 2-a) a fost programat pe stadionul Granitul, dar s-a
revenit asupra acestei programări.
La merele „randez-vous” cu primul meci amical, antrenorul Gigi Manea va alinia jucătorii din nucleul de bază şi câteva „noutăţi”. Posibil Neagu, Onea, Pătraşcu, I. Cosmin.
Se va baza pe experienţa lui Coman, pe forţa lui Gâldău, pe travaliul lui Lungeanu, pe tehnica lui Enescu, pe siguranţa lui Anghel şi, nu în ultimul rând, pe geniul lui Grigore. Apoi, Popa poate fi sufletul echipei, iar Mândru, revelaţia. De asemenea, Constantin, Cernea, Timofte, Dragnea pot arăta că sunt pe cai mari şi se poate conta pe ei. Zegheru poate ermetiza poarta.
Pe la Izvorani trec în permanenţă procuratori, impresari, antrenori, preşedinţi, oficiali F.R.F. care sunt interesaţi de jucători valoroşi. Aviz unor componenţi ai Municipalului! Un nou record, 23 km alergaţi!
Astăzi (15 februarie), cu o zi înaintea partidei cu Metaloglobus Bucureşti,
„tunarii” târgovişteni vor efectua încă un antrenament tare cu alergări în pantă. Acesta însumează în jur de 10 kilometri. N-au lipsit seriile de sprinturi. A urmat o refacere la bazinul de înot din mocro 3. Cam acelaşi tratament l-au avut băieţii lui Gigi Manea cu o zi înainte (miercuri, 13 februarie).
Recordul de kilometri a fost stabilit marţi (12 februarie), atunci când s-au alergat 23.
Amical cu Valea Voievozilor
Ieri, jucătorii aflaţi în probe au jucat un amical la Valea Voievozilor cu echipa locală Voinţa (antrenor Dinu „Piciu” Ionaşcu). A fost o bună oportunitate pentru tehnicianul Gigi Manea de a-i vedea la lucru pe noii-veniţi. Chiar dacă terenul a pus probleme celor aflaţi în incinta lui, din cauza ploii care a căzut toată ziua, partida a fost foarte plăcută şi utilă.
Meticulosul antrenor al Municipalului a făcut notaţiile necesare şi va face o primă selecţie în rândul jucătorilor aflaţi în probe. Cei care au dat randament vor fi incluşi în lotul pentru meciul de mâine cu Metaloglobus Bucureşti de la Centrul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani (Ilfov).
Lotul pentru confruntarea cu Metaloglobus
Pe terenul sintetic de la Izvorani, „tunarii” lui Ghiorghi Zotic au susţinut în jur de 20 de meciuri amicale în ultimii patru ani. Acestea s-au disputat, în special, în sezonul hibernal.
Pentru meciul de mâine, cu Metaloglobus, tehnicianul Municipalului, Gigi Manea, a convocat următorul lot de jucători: Zegheru, A. Tudose (portari) – Banu, Constantin, Coman, Anghel, Daia, Cernea (fundaşi), Gâldău, Făşie, Mândru, Popa, Lungeanu, I. Neculae (mijlocaşi), Enescu, Grigore, Dragnea, Timofte, Tudorache
(atacanţi). Lângă aceştia vor fi încă 4-5 jucători care se află în probe.
Meciul este programat să înceapă la ora 13:00.
Invitată la un turneu la Bradu Oficialii Municipalului
au mai adăugat în calendarul de meciuri amicale încă două, cu C.S. Afumaţi (C3), pe 19 februarie, şi C.S. Baloteşti (C3), pe 23 februarie. Ambele partide vor avea loc tot la Izvorani.
Echipa lui Ghiorghi Zotic este invitată, în perioada 25 februarie – 4 martie, la un turneu la Bradu (jud. Argeş), la care mai participă Dacia Mioveni (B2), F.C. Argeş (B2), CSM Râmnicu Vâlcea (B2) şi echipa locală Atletic (Liga a 4-a Argeş).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preţul trădării din orgoliu

Până la alegerile prezidenţiale din 2014 mai este destul timp. Cu toate acestea, tensiunile politice sunt destul de mari, atât în interiorul PDL-ului, cât şi-n PNL. Brusc, în rândul liberalilor a apărut un curent de opinie prin care este contestată capacitatea lui Crin Antonescu de a reuşi să devină preşedintele […]