F.C. Municipal Târgovişte Confruntare cu liderul din B2, Corona Braşov

A.l.
0 0

fcmIeri, Municipal Târgovişte a jucat pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic cu C.S. Conţeşti, penultimul amical al perioadei de pregătire, scor 3-1 (Enescu 11 m, Mândru, Roşca – autogol-Nicolescu). Vineri, de ziua femeilor, „tunarii” târgovişteni vor juca sub poalele Tâmpei, cu liderul din B2, Corona Braşov. Meciul va avea loc pe stadionul Metrom, cu începere de la ora 12:00.
Este o bună oportunitate pentru elevii lui Gigi Manea de a arăta ce pot. Formaţia de sub Postăvaru are câţiva jucători valoroşi, precum: Coman, Ene, Fl. Stângă, Foriko, Marcaş, Marin, Chirciu şi Marc. Au venit în iarnă: Manea (C.S. Otopeni), Burlan (F.C. Sibiu), Munteanu (Unirea Tărlungeni). De asemenea, în trupa antrenată de Dan Bona evoluează doi jucători foşti la Urban Titu, Martac şi Ştefan.
Au mai fost la gruparea braşoveană foştii mijlocaşi Istrate şi Mitran de la Urban. în conducerea Coronei Braşov îi găsim pe Liviu Lupu (preşedinte) şi Andrei Szakal (vicepreşedinte), iar Ilie Luca este organizator de competiţii.
Formaţia din Braşov dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul Carpaţi, iar amicalul cu F.C. Municipal Târgovişte va avea loc pe arena Metrom.
După meciul de la Braşov, antrenorul Municipalului, Gigi Manea, va fi prezent în tribunele stadionu lui Astra din Ploieşti, la
derby-ul prahovean care le opune pe Fortuna Brazi (locul 2, cu 21 p) şi Unirea Câmpina (3, cu 19 p). Cu aceste echipe se va confrunta F.C. Municipal în etapa a 2-a (Unirea Câmpina) şi etapa a 3-a (Fortuna Brazi). Echipa târgovişteană va disputa ambele meciuri, în deplasare, pe 15 martie, respectiv 22 martie.
F.C. Municipal va
evolua pe covorul verde al stadionului Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga, pe 29 martie, când va da piept cu Avântul Reghin. în tur a fost 0-1 (Puşcaş din 11 m).
în partea a doua a sezonului competiţional, F.C. Municipal Târgovişte va disputa trei meciuri pe teren propriu cu Avântul Reghin, Conpet Ploieşti şi Unirea Tărlungeni, iar în deplasare, cinci partide, cu Unirea Câmpina, Fortuna Brazi, Civitas Făgăraş, S.C.M. Argeşul Piteşti şi F.C. Zagon.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DIRECTORII DE ŞCOLI, SCUTIŢI DE ORELE DE PREDARE

Ministerul Educaţiei a postat pe edu.ro proiectul unei ordonanţe de urgenţă care prevede modificarea Legii Educaţiei. Potrivit proiectului, „personalul didactic de conducere, de îndrumare şi de control poate fi degrevat, total sau parţial, de post/norma didactică”. Noul proiect de ordonanţă de urgenţă prevede că personalul didactic de conducere, de îndrumare […]