F.C. Municipal Târgovişte – Avântul Reghin 2-1 (2-0) O PRIMĂ REPRIZĂ DE VIS

A.l.
0 0

fcm TargovisteAu marcat: Dan (min. 15, autogol) şi Popa (28), respectiv Vilmoş (58)
Au arbitrat: Radu Dareilenco 7 (Ploieşti) -Cătălin Teodor 7, Raul Perianu (ambii din Brăila).
Observatori F.R.F.: Elena Uşetoiu (Câmpulung) şi Gheorghe Filipeanu (Bucureşti).
Elevii lui Gigi Manea au făcut o primă repriză de vis. S-au apărat cu exactitate, au pasat la mijlocul terenului şi au avut eficienţă în atac. Grigore, minutul 3, şi Enescu (7) au fost în faţa golului. Eficienţa târgoviştenilor a fost răsplătită în minutul 15. Atunci, Grigore a executat la semiînălţime un corner, Timofte a sărit peste balon, care l-a lovit pe fundaşul Dan şi a intrat în poarta lui Alexandru, 1-0. „Tunarii” târgovişteni îşi continuă ofensiva cu fundaşii laterali, Banu (pe dreapta) şi Cernea (pe stânga), urcând alternativ în ofensivă. Grigore este jucătorul de legătură între mijlocul terenului şi atac, iar Dragnea a scos sufletul din centralii Dan şi Merdariu. Dragnea (min. 20) şi Enescu (23) au fost aproape de dublarea scorului. Echipa târgovişteană stă tot în ofensivă şi primeşte recompensa mult dorită. în minutul 28, Enescu dizlocă prin dribling apărarea ardelenilor, îi pune pe tavă lui Popa un balon pe care scrie 2-0. Cu orgoliul rănit, elevii lui Adrian Enyedy urcă în atac şi fundaşul Dan îl întrebuinţează destul de serios pe portarul Zgâmbău din faze fixe.
în repriza secundă, „tunarii” lui Ghiorghi Zotic au micşorat viteza de joc, nu au mai mers pe varianta atac şi s-au cantonat în apărare. în minutul 58, Coman a respins din plonjon cu capul, balonul ajunge la Vilmoş, care, de la 30 m, îl catapultează sub bară, 2-1. „Tunarii” încearcă să estompeze elanul vizitatorilor cu un baraj fără fisură aşezat undeva la 25-30 de m de poarta lui Zgâmbău. Ardelenii au încercat să găsească zone neacoperite, dar au dat peste tampoanele Gâldău şi Timofte. Au încercat să-l surprindă pe portarul târgoviştean de la distanţă, dar Truţă, S. Stoica şi Vilmoş n-au nimerit cadrul porţii lui Zgâmbău. Târgoviştenii au repurtat prima victorie pe teren propriu în era Manea datorită unui joc elaborat şi bine gândit tactic.
S-au remarcat: Zgâmbău, Banu, Anghel, Gâldău, Popa, Grigore -Merdariu, Buţin, Truţă, Vilmoş.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Criza vaccinurilor. Calendarul de vaccinare a bebeluşilor a fost dat peste cap în ultima perioadă

Acţiunile întreprinse pentru realizarea Programului Naţional de Imunizare în Judeţul Dâmboviţa a fost unul dintre punctele de pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural Dâmboviţa. Toate aceste acţiuni întreprinse la nivelul judeţului Dâmboviţa au fost coordonate şi strict monitorizate de Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa. Sorin Stoica, director DSP Dâmboviţa, […]