F.C. Municipal Târgovişte Antrenamente şi amicale

A.l.
0 0

fcmEchipa de pe malul drept al lalomiţei continuă antrenamentele şi meciurile amicale.
Acum antrenamentele sunt complexe şi cuprind toţi factorii. Se pune accent pe tactică (aşezare, trasee, sisteme), dar şi pe tehnică (scheme, faze fixe, centrări, şuturi la poartă, combinajii).
In privinţa meciurilor amicale, Municipal are programate confruntări cu Dacia Mioveni (s-a disputat ieri), Altelic Bradu (astăzi) în turneul amical de la Bradu. E posibil să dispute un amical cu C.S. Conţeşti (pe 5 martie) şi Corona Braşov (pe 9 martie).
Lot puternic, atât valoric, cât şi numeric
Privind în ansamblu, lotul Municipalului, cu care va pleca la luptă în retur, este destul de puternic, atât valoric, cât şi numeric. Urmează ca cei 22 de jucători opriţi în lot să confirme în partea a doua a campionatului, care se anunţă a fi mai greu.
Din C6, pică şi echipa de pe locul 9
Adunarea Generală a delegaţilor din Liga a 3-a, care a avut loc la Mogoşoaia, în perioada 14-15 ianurie, a hotărât că din acest eşalon să retrogradeze echipele clasate pe locurile 13, 12, 11, 10 şi trei echipe cu linia de clasament mai slabă din cele şase serii.
Din C6, din care face parte Municipal vor retrograda echipele de pe locurile 10 şi 9. Pentru evitarea acestor două locuri luptă Avântul Reghin, (locul 6, cu 9 p şi -6 la adevăr), F.C.M. Târgovişte (7, cu 8 p şi -7 la adevăr), Conpet Ploieşti (8, cu 8 p şi -3 la adevăr), Girom Albota (9, cu 6 p şi -1 la adevăr) şi Civitas Făgăraş (10, cu 6 p şi -9 la adevăr). Mai mult ca sigur, Girom Albota nu va participa la competiţie şi, în acest caz, din această serie va retrograda o singură echipă, cea clasată pe locul 9.
Fortuna Brazi joacă pe stadionul Astra, în nocturnă
Luptă mare este şi pentru promovare în al doilea eşalon al fotbalului românesc.
Pentru întâietate, în C6, se luptă Unirea Tărlungeni (1, cu 22 p şi +10 la adevăr), Fortuna Brazi^ (2, cu 21 p şi +9 la adevăr). în cărţi mai sunt Unirea Câmpina (3, cu 19 p şi +6 la adevăr) şi S.M.C. Argeşul Piteşti (4, cu 16 p şi +3 la adevăr).
Cunoscătorii susţin însă că lupta se dă între Unirea Tărlungeni (antrenor Laszlo Balint) şi Fortuna Brazi (antrenor Edi lodrănescu). Formaţia prahoveană a anunţat zilele trecute că va susţine meciurile de pe teren propriu pe stadionul Astra din Ploieşti, în nocturnă.
Reţeta tactică
în campionat Municipal va debuta în sezonul de primăvară în etapa a 2-a (15 martie) cu Unirea Câmpina, în deplasare. în prima etapă stă. Băieţii lui Gigi Manea trebuie să se adune, să găsească reţeta tactică, să aibă prospeţime şi poftă de fotbal.
Aşa vor veni evoluţiile bune, aşa vor veni punctele, aşa vor veni primele şi avadarea din zona periculoasă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UN "MĂRŢIŞOR" PENTRU FEMEILE DIN FOTBAL

Peste câteva zile vine „1 MARTIE”, ziua în care toate femeile primesc cuvenitul „mărţişor”. Acest mic dar îl merită toate femeile şi nu este condiţionat de ceva anume, iar acesta poate fi sub mai multe forme. în sport sunt foarte multe femei, unele care încă îl mai practică, altele în […]