F.C.M. TARGOVIŞTE – „PEPINIERA” PENTRU CHINDIA TARGOVIŞTE

S.A.
0 0

fcm TargovisteSchimbările previzibile din conducerea administrativă a clubului CHINDIA TARGOVIŞTE au fost de bun augur pentru tinerii jucători dâmboviţeni, care doresc să evolueze sub culorile
CHINDIEI TARGOVIŞTE.
Dacă noua organigramă a CHINDIEI este bună sau nu, o las pe seama dumneavoastră, eu, deocamdată, nu o comentez.
Ceea ce doresc însă să remarc este faptul că acum sunt căutaţi, legitimaţi, transferaţi, juniori din tot judeţul, până acum eu nu ştiu să fi fost legitimat la CHINDIA un junior A, în ultimii doi ani. Acum însă antrenorii (dâmboviţeni) de la CHINDIA caută juniori din Târgovişte sau din judeţ pentru a fi legitimaţi la
CHINDIA.
Aşa cum era normal, cum a mai făcut-o şi cu 2-3 ani în urmă, „sursa” redevine F.C.M. TARGOVIŞTE pentru transferarea unor juniori către CHINDIA.
Evident că ne bucură acest fapt, că a sosit timpul ca şi juniorilor dâmboviţeni să li se dea o şansă în oraşul lor, să evolueze la nivel naţional, dacă au valoare.
Noi ştim, cu câţiva ani în urmă,
F.C.M. TARGOVIŞTE a mai transferat,
la solicitarea conducerii CHINDIEI TARGOVIŞTE, peste 28 de juniori, cu speranţa că mai mulţi dintre ei vor ajunge să evoluaze şi la prima echipă, dar nu a fost să fie aşa. Rând pe rând, aceştia au fost consideraţi sub nivelul altora din alt judeţ şi preferaţi să evolueze la juniori A sau la prima echipă, şi aşa s-a ajuns ca, din cei peste 30 de juniori, astăzi, CHINDIA mai are doar doi jucători de la F.C.M. TARGOVIŞTE (RUSU şi PARGHEL).
Nu mai doresc să readuc în discuţie acest subiect, deoarece „autorii” morali nu mai sunt la CHINDIA.
Vreau doar să remarc că F.C.M. TARGOVIŞTE a fost şi este clubul de la care s-au transferat, în ultimii 3-4 ani, peste 80 de jucători, seniori ori juniori.
Ştiţi cum este cu „roata”, se învârte şi iarăşi CHINDIA are nevoie de jucători legitimaţi la F.C.M. TARGOVIŞTE, fapt ce ne recunoaşte profesionalismul şi priceperea din partea celor care conduc şi pregătesc jucătorii.
Printre jucătorii pe care F.C.M.
TARGOVIŞTE i-a transferat la CHINDIA
este CONSTANTIN IULIAN ( 96), fiul antrenorului CONSTANTIN de la F.C.M.
TARGOVIŞTE.
Este un junior de mare perspectivă pentru fotbalul târgoviştean, care va evolua, probabil, la juniori A sau la prima echipă.
A mai fost transferat şi POPESCU ROBERT ( 94), iar acum sunt solicitări pentru mai mulţi juniori de toate vârstele, pentru toate grupele de
juniori de la CHINDIA TARGOVIŞTE.
Pentru binele fotbalului dâmboviţean, domnul ZOTIC GHIORGHI va semna transferul pentru orice jucător care doreşte să se transfere la CHINDIA TARGOVIŞTE.
Asta este posibli deoarece
clubul F.C.M. TARGOVIŞTE are un
fond suficient de mare pentru a „alimenta” din nou CHINDIA TARGOVIŞTE. Se constată că actualii antrenori de la copii şi juniori de la CHINDIA sunt preocupaţi să legitimeze, să transfere jucători, juniori mari sau mici din tot judeţul. Este un început promiţător, dar nu suficient. Sunt mult mai mulţi jucători talentaţi în judeţul nostru, numai că aceştia trebuie căutaţi şi aduşi la
CHINDIA.
Cum spuneam, mai întâi trebuie să se construiască baza piramidei, adică un puternic centru de copii şi juniori, care să „alimenteze” alte echipe din judeţ.
Fiecare grupă (A, B, C, D, E) să fie alcătuită din 40-50 de jucători, ca să ai o bază frumoasă de selecţie pentru formarea unor echipe de viitor pentru fotbalul dâmboviţean.
Acum, din câte ştiu eu, la CHINDIA sunt mulţi antrenori calificaţi, tineri de mare viitor şi pot pune bazele unui centru puternic de copii şi juniori, cum a mai fost.
M-am referit numai la echipele de copii şi juniori de la CHINDIA TARGOVIŞTE şi nu m-am „atins” de cea de seniori, deoarece are alt statut, altă conducere şi n-aş dori să supăr pe nimeni, deşi aş avea multe de spus…
în concluzie, este încă o dovadă
că F.C.M. TARGOVIŞTE a fost şi este
clubul fanion al dâmboviţenilor şi că are un fond mare şi valoros de fotbalişti, capabili să satisfacă toate necesităţile şi dorinţele oricărui club din judeţ.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alexandru Bărboiu A plecat la Sfântu Gheorghe

În ultimul timp, poarta Municipalului a fost apărată de Radu Zegheru. A făcut-o bine. Pe banca de rezerve a stat un alt portar bun, Alexandru Bărboiu. în această iarnă, portarul târgoviştean a intrat în contact cu echipa Sepsi din Sfântu Gheorghe, locul 2 în Liga a-4 Covasna. Oficialii formaţiei de […]