F.C.M. TÂRGOVIŞTE, INVITATĂ LA TURNEUL DE FOTBAL DE LA ATLETIC BRADU

A.l.
0 0

Fcm TargovisteDatorită valorii şi brandului pe care îl are F.C.M. TÂRGOVIŞTE, în fiecare perioadă precompetiţională este invitată să susţină jocuri amicale cu echipe din eşaloanele superi-ore sau chiar străine.
Printre acestea, în perioada 25 februarie – 4 martie 2013, în organizarea clubului ATLETIC BRADU din judeţul ARGEŞ, are loc un TURNEU DE FOTBAL la care vor participa 6 echipe.
Vor fi prezente, printre
invitate, DACIA MIOVENI, F.C. ARGEŞ, ATLETIC BRADU, F.C.M. TÂRGOVIŞTE şi formaţia
din SENEGAL – „AJEL”.
De menţionat că ATLETIC BRADU (a fost în Liga a 3-a, în ediţia trecută, în serie cu F.C.M. TÂRGOVIŞTE) a organizat acest turneu de fotbal, deoarece dispune de un teren de fotbal cu gazon sintetic, omologat de F.R.F.
Aşadar, va fi un turneu puternic, în care fiecare echipă va încerca să-şi verifice jucătorii noi veniţi, dar şi stagiul pregătirilor pentru întregul lot de jucători.
în zilele următoare vă vom informa întreg programul turneului. (S.A.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prim-ministrul Victor Ponta, despre PDL: "Un partid de fantome"

Europarlamentarul Cristian Preda: PDL-ul se va impune dacă atrage de partea sa pe reprezentanţii capitalismului românesc autentic PDL recurge la toate metodele posibile şi imposibile pentru a opri alunecare ce riscă să-l scoată de pe scena politică, plasându-l în dulapul cu vechituri, alături de PNŢ-CD. Ultima găselniţă a PDL-ului este […]