EXAMEN PENTRU ANTRENORII DE BASCHET

Mihai ROŞOIU

Departamentul Tehnic din cadrul Federaţiei Române de Baschet vă informează că organizează examenul teoretic pentru obţinerea licenţei A în data de 30.09.2020, ora 10:00, la sediul FRB (B.dul Basarabia, nr. 37-39, sector 2).
Examenul teoretic este organizat cu respectarea tuturor nomelor impuse de autorităţi referitoare la răspândirea virusului COVID-19 (participanţii vor purta obligatoriu masca de protecţie; se vor respecta condiţiile de distanţare etc).
Reamintim că obţinerea licenţei A este obligatorie pentru antrenorii ce urmează să facă parte din staff-urile tehnice ale echipelor din LNB, masculin şi feminin, Liga I, CN U20 şi CN U18,sezonul 2020-2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (LII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_89 de minute înainte de ora fatală6 august 1927. – Comunicat din Boston către agenţia Reuter:Noi măsuri au fost luate pentru apărarea personalităţilor cu funcţii şi protejarea clădirilor publice. Se bănuieşte, într-adevăr, c-ar putea avea loc atentate în urma sentinţei de condamnare date împotriva lui Sacco şi […]