Eusebiu Tudor: „DACĂ GICĂ POPESCU RENUNŢĂ, PLEC ÎN PRIMA SECUNDĂ”

Mihai ROŞOIU
0 0

EusebiuTudorAntrenorul Chindiei a recunoscut că ar fi părăsit de mult Chindia, dacă nu ar fi fost Gică Popescu
Eusebiu Tudor recunoaşte că situaţia actuală a Chindiei Târgovişte nu este cea mai bună, oferind şi un exemplu concludent în acest sens: „Când pleci în cantonament cu maşina proprie, nu este tocmai plăcut. În mod normal trebuia să avem un mijloc de transport care să stea la dispoziţia noastră. Apoi, înainte de vacanţă, i-am rugat pe jucători să-şi achiziţioneze din banii lor puls-testere pentru că vor avea nevoie de ele în acest cantonament. Nu vreau să se înţeleagă că mă plâng, dar sunt lucruri reale, probleme cu care ne confruntăm. Am acceptat că astea sunt condiţiile în momentul de faţă şi ne-am conformat. Atitudinea băieţilor este lăudabilă, pentru că şi ei au înţeles acest lucru şi s-au pregătit fără să crâcnească”, a dezvăluit tehnicianul Chindiei.
Referindu-se la eventualele transferuri din această pauză competiţională, Tudor a fost foarte clar: „Nu cred că se pune problema unor achiziţii în această perioadă. Trebuie să să ne descurcăm cu ce avem la dispoziţie. Mai mult, nu reuşim să ne păstrăm şi fotbaliştii care au făcut pregătirea cu noi. Şeran a nu a mai venit la antrenament de luni. Băiatul mi-a spus că vrea să plece, pentru că şefii nu-i pot îndeplini pretenţiile financiare. Eu îl cred, pentru că salariile de la noi sunt mult sub nivelul Diviziei B. Aici pot ajunge doar jucători tineri, pentru care Chindia reprezintă doar o rampă de lansare. Singurul meu regret este că l-am pregătit pe Şeran degeaba şi va juca, cel mai probabil, pentru altcineva”, a punctat acelaşi antrenor al roş-albaştrilor.
Cât priveşte relaţia sa cu Gică Popescu, Tudor a fost clar: „Eu am venit la Târgovişte doar pentru Gică Popescu, şi dacă el va renunţa să se mai implice la echipă voi pleca în secunda unu. Recunosc că nu am simţit niciodată că sunt foarte dorit aici, dar eu am venit pentru Gică. Nu regret decizia pe care am luat-o, dar vă spun sincer că, dacă nu era Gică Popescu, aş fi plecat demult”, a concluzionat Eusebiu Tudor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, LA FED CUP!

La fel ca şi în Cupa Davis, şi în Cupa Federaţiei are loc un dineu oficial la care participă delegaţiile prezente la competiţie. La Eilat, în grupa 1 Euro-Africană, banchetul acesta e o petrecere pe cinste, pentru că la el participă 16 echipe şi toate fetele se cunosc între ele. […]