Este activ „Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri”

Ş.E.
0 0

agriculturaÎncepând de marţi, 22.04.2013, ora 10:00, este activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinde-rilor de către întreprinzătorii tineri”.
„Înscrierea se poate face atât de pe site-ul Ministerului Economiei, www.minind.ro, la secţiunea „Accesaţi Programele pentru IMM-uri finanţate de la bugetul de stat”, cât şi prin intermediul link-ului direct: http://programena-tionale2013.aippimm.ro”, ne-a declarat Ecaterina Stan, reprezentant OTIMMC Dâmboviţa.
„Ghidul solicitantului cu anexe, precum şi actele normative privind „Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri” pot fi descărcate accesând următorul link: http://www. aippimm.ro/categorie/programe/progra-mul-pentru-stimularea-infiintarii-si-dez-voltarii-microintreprinderilor-de-catre-intreprinzatorii-tineri/. Pentru încadrarea în program, microîntreprinderea trebuie sa fie o societate comercială cu răspundere limi-tată-debutant (SRL-D), care funcţionează pe durată nedeterminată şi care se încadreze în categoria microîn-treprinderilor, să fie înfiinţată de un întreprinzător debutant, ca asociat unic, sau de cel mult 5 întreprinzători debutanţi asociaţi şi are în obiectul de activitate cel mult 5 grupe de activitate prevăzute de clasificarea activităţilor din economia naţională în vigoare. Alocaţia financiară nerambursabilă este în valoare de 10.000 euro, reprezentând 50% din valoarea Planului de afaceri. Pentru informaţii la nivel local vă puteţi adresa Centrului de Informare Asistenţă şi Instruire Târgovişte din cadrul Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici Mijlocii şi Cooperaţie Ploieşti, cu sediul în incinta Consiliului Judeţean Dâmboviţa, parter, camera 15″, a mai precizat Ecaterina
Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Câştiguri salariale medii mai mari cu 3,6%

Pentru cei 74.700 salariaţi din judeţeul Dâmboviţa, câştigurile salariale medii pe luna februarie au fost calculate la 1.769 lei – venitul mediu brut, căruia îi corespunde o valoare medie netă de 1.287 lei. Comparativ cu luna precedentă, ambele valori sunt mai mari cu 3,6%, medie datorată în principal majorării cu […]