EŞECUL ÎN FAŢA CHINDIEI I-A „CONDAMNAT” PE UNII FOTBALIŞTI AI CELOR DE LA FC BOTOŞANI

Mihai ROŞOIU

FC Botoşani a pierdut, 0-2, pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, iar Marius Croitoru a vorbit despre perioada mai slabă prin care trece echipa lui.
Botoşani a ajuns la patru meciuri fără victorie, dintre care ultimele două rezultate sunt înfrângeri.
„Din păcate pentru noi, am ieşit rău din toate punctele de vedere. A câştigat echipa mai bună. Mai avem şi un suspendat… Un egal era un punct imens pentru noi, probabil roşu acela s-a întors împotriva noastră. Nu suntem într-un moment foarte bun, important este cum gestionăm această perioadă. Cel mai important este să ne păstrăm calmul”, a spus Croitoru după meci.
Tehnicianul celor de la Botoşani a fost fair-play şi a recunoscut că Paul Iacob de la Chindia nu trebuia să primească cartonaşul roşu:
„Nu era roşu pentru cei de la Chindia, jucătorul nostru l-a lovit pe Patache, trebuie să recunosc. Ăsta e adevărul. Nu am informaţii despre el, nu am apucat să vorbesc. Se simte rău.
Într-adevăr, trebuie VAR. Şi noi pe bancă vom fi mai liniştiţi”.
Plecări de la FC Botoşani. Dugandzic printre jucătorii care vor fi transferaţi
Întrebat despre posibila plecare a lui Dugandzic, Marius Croitoru nu a vrut să confirme transferul atacantului, însă a recunoscut că înainte de închiderea perioadei de transferuri, Botoşani va pierde doi sau trei jucători, în total.
„Până nu semnează, nu pot să spun că pleacă. Există posibilitatea ca până mâine să mai plece unul, doi. Nu am cum să acopăr plecările lor. Din păcate, pentru noi, ca echipă, multe nu mai pot oferi. Automat că mintea lor nu mai este aici. Îşi doresc să plece, nu pot să mă supăr pe ei. Ei au dus echipa pe locul patru, nu am decât să le mulţumesc. Asta a fost înţelegerea noastră”, a mai spus Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂNDOI, DEZAMĂGIT DE ELIMINAREA LUI IACOB

Chindia Târgovişte s-a impus, duminică, pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 2-0, prin golurile lui Vadim Raţă şi Valmir Berisha, însă l-a pierdut pentru meciul viitor pe mijlocaşul Paul Iacob.Chindia s-a impus, surprinzător, la Botoşani, scor 2-0, însă antrenorul Emil Săndoi este cu gândul la următorul meci, cu […]