Emil Săndoi: „E o provocare, eram conştient că este o situaţie deosebit de grea”

Mihai ROŞOIU

Chindia Târgovişte a pierdut primul meci cu Emil Săndoi pe bancă. Dâmboviţenii au pierdut în faţa celor de la FC Voluntari cu 2-0.
Fostul selecţioner al României U21 are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare. După şapte meciuri, Chindia este, în continuare, pe loc retrogradabil în play-out.
„Am avut câteva oportunităţi de a marca. Din punctul ăsta de vedere nu pot să spun că nu am avut ocazii la jocul de astăzi. Am făcut câteva greşeli copilăreşti. Pe Gheorghe l-am urmărit, nu pot să-l felicit pentru că nu face parte din echipa noastră. Erau patru jucători în zona respectivă la golul pe care l-am primit.
La golul doi am suferit la organizarea pe faza defensivă. Cei de la Voluntari nu au mai avut ocazii clare. La numărul de ocazii, un plus pentru noi. Greşelile pe care le-am făcut, unele dintre ele copilăreşti, s-au repetat. Timpul este foarte scurt, chiar ne presează, de o manieră incredibilă.
Celelalte echipe au reuşit să se distanţeze. Este din ce în ce mai greu. În fotbal nu este nimic imposibil, am spus că poate schimb norocul. Din păcate nu am reuşit astăzi.
Urmăresc toate echipele din prima ligă, e normal să cunosc toţi jucătorii pentru că iubesc fenomenul fotbalistic. Nu pentru altceva. E o provocare, eram conştient că este o situaţie deosebit de grea.
Şi echipa era pe ultimul loc la egalitate de puncte cu Dinamo. Ştiam câte etape mai avem la dispoziţie”, a spus Emil Săndoi, la finalul partidei cu FC Voluntari.
Chindia rămâne, cu 17 puncte, pe locul 13 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Dinamo. Pentru târgovişteni urmează duelul de pe teren propriu cu Hermannstadt, echipa de pe locul 11.
Săndoi era liber de contract din luna martie a anului 2019, dupăce s-a despărţit de FC Argeş. Acesta mai are în CV echipe precum Pandurii, FC Vaslui, Universitatea Craiova şi Concordia Chiajna. De asemenea, acesta a fost şi selecţionerul României U21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA ETAPEI ÎN LIGA I

PORTARValentin Cojocaru (FC Voluntari / 24 ani / 11 jocuri) – O nouă prestaţie bună. Intervenţiile sale din momentele dificile dau încredere echipei.FUNDAŞIAlexandru Paşcanu (FC Voluntari / 21 ani / 11 jocuri) – A fost imbatabil în duelurile cu adversarii. Creşte valoric de la meci la meci.Răzvan Patriche (Academica / […]