Emil Săndoi, acuzaţii grave la adresa arbitrajului: „Ne-au retezat aripile”

Mihai ROŞOIU
0 0

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgovişte, a acuzat arbitrajul după ce formaţia sa a retrogradat matematic, în urma înfrângerii din deplasarea de la Poli Iaşi, scor 1-0.
Tehnicianul susţine că toate „deciziile la limită” ale arbitrilor au fost luate împotriva elevilor săi.
„In momentul când am venit aici, ştiam că este o perioadă foarte scurtă la dispoziţie. Trebuia să scoatem 100% de la fiecare jucător al echipei. Şi să nu se facă greşeli împotriva noastră. Din acest punct de vedere, vă spun sincer, mă simt frustrat. Toate deciziile la limită s-au luat împotriva noastră.
Toată lumea zice, să nu mai facem acuzaţii, că se întoarce împotriva noastră. Dar până la urmă am jucat şi noi fotbal, am jucat ani buni la un nivel înalt, simţim şi noi cum se gestionează unele faze. Şi de asta mă doare.
Am venit, am avut un lot la dispoziţie, pe care trebuie să îl folosesc, că vreau sau că nu vreau. Din punctul de vedere al dorinţei de a câştiga, nu am ce să le reproşez. Că facem greşeli, asta e, o să încercăm să le remediem…. ştiam că timpul este foarte scurt.
Mă gândeam că dacă nu s-ar face nicio greşeală împotriva noastră, poate am avea şanse. Dar vedeţi că au fost momente cheie care nouă ne-au tăiat aripile. Şi aşa eram cu aripile retezate.”, a declarat Emil Săndoi, la finalul meciului dintre Poli Iaşi şi Chindia Târgovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REDNIC, DUPĂ VICTORIA CU CHINDIA: UN SISTEM CU 16 ECHIPE AR FI MAI BUN

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Poli Iaşi, îşi doreşte ca Liga 1 să adopte sistemul cu 16 echipe.„Aş vrea să transmit un mesaj pentru Burleanu şi Gino Iorgulescu. In perioada asta, toată lumea a avut de suferit, şi sentimental, şi financiar. Nu ştiu în ce domeniu nu s-au […]