ECHIPA PRIMEI ETAPE DIN LIGA I

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) – A avut patru intervenţii de mare portar! A început al treilea sezon în tricoul alb-albastru, interval în care a adunat 66 de prezenţe în CASA Liga 1.
FUNDAŞI
Andrei Chindriş (FC Botoşani / 21 de ani) – A marcat primul gol din carieră în CASA Liga 1. Este un fotbalist cu un mare potenţial de creştere valorică. Marius Constantin (Universitatea Craiova / 35 ani) – A debut cu brio la Universitatea! A făcut un meci foarte bun, fiind excelent poziţionat în duelurile din apărare. Experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru olteni.
lgor Armaş (FC Voluntari / 33 de ani) – Pe lângă jocul bun din defensivă, a înscris şi golul care le-a asigurat ilfovenilor victoria. A fost a patra reuşită în 47 de jocuri disputate de fundaşul moldovean în campionatul României. MIJLOCAŞI
Deian Sorescu (Dinamo / 22 de ani) – A fost principalul pericol pentru adversari. A înscris pentru a şasea oară în anul calendaristic 2020, în care mai are în cont şi patru assist-uri. George Cîmpanu (FC Botoşani / 19 ani) – A fost surpriza pregătită adversarului de Marius Croitoru, titularizarea sa fiind o decizie inspirată. A marcat un gol şi a fost declarat omul meciului. Juan Pablo Passaglia (Poli laşi / 31 de ani) – Mijlocaşul ieşenilor a depus un efort consistent la centrul terenului pe toată durata partidei. În plus, şi-a trecut în cont a şasea reuşită în campionatul României, una care s-a dovedit a fi de trei puncte.
Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) – A avut o prestaţie solidă, fiind activ în ambele faze de joc. A înscris pentru a 54-a oară în principala competiţie internă. ATACANŢI
Dennis Man (FCSB / 21 de ani, FOTO) – Tânărul jucător al roş-albaştrilor a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din prima rundă, reuşita sa deschizând drumul bucureştenilor spre victorie. JO Santos Oliveira (FC Hermannstadt / 29 de ani) – Este un fotbalist capabil să facă diferenţa în momentele dificile. A marcat pentru a şaptea oară în 51 de meciuri bifate în CASA Liga 1.
Claudiu Petrila (CFR Cluj / 19
ani) – lntrodus pe teren în repriza secundă, tânărul jucător clujean a marcat golul victoriei cu o execuţie tehnică frumoasă. A fot prima reuşită din carieră în CASA Liga 1.
ANTRENORUL ETAPEI
Anton Petrea (FCSB / 45 de ani) – Roş-albaştrii s-au impus categoric în derby-ul rundei de la Giurgiu, jocul practicat de bucureşteni fiind unul ofensiv de bună calitate, care le dă speranţe fanilor dornici de a-şi revedea favoriţii în lupta pentru titlu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PROGRAMUL DIVIZIEI A1 DE VOLEI FEMININ

La sediul Federaţiei Române de Volei a fost stabilit calendarul etapelor din campionatul feminin de volei al Diviziei A1, ediţia 2020/ 2021. După ce reprezentanţii echipelor au extras câte un număr până la 12, s-a putut configura şi ţintarul, conform Tabelei Berger.Prima etapă este programată la 17 octombrie. Trebuie spus […]