ECHIPA ETAPEI ÎN LIGA 1

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Eduard Pap (FC Botoşani / 26 de ani / 24 jocuri) – A avut nu mai puţin de 11 intervenţii pe durata jocului, fiind învins doar din penalty. Este o premieră: pentru întâia oară apare în echipa etapei un portar cu două goluri încasate!
FUNDAŞI
Damien Dussaut (Viitorul / 25 de ani / 12 jocuri) – Devine o prezenţă constantă în formula de start, iar evoluţiile sale sunt în creştere de la meci la meci, răsplătind astfel încrederea primită din partea băncii tehnice.
Uros Cosic (Universitatea Craiova / 27 de ani / 16 jocuri) – Este marele câştig al oltenilor din play-off! Cu un joc de picior remarcabil şi un plasament foarte bun, dă siguranţă echipei.
Daniel Graovac (Astra / 26 de ani / 32 jocuri) – După plecarea lui Tamaş, Graovac a devenit liderul defensivei Astrei, postură din care giurgiuvenii au bifat un nou meci fără gol încasat, al patrulea în play-off.
Florin Ştefan (Sepsi OSK / 24 de ani / 30 jocuri) – Evoluţiile fundaşului stânga din play-out sunt foarte bune. În ultima rundă, acesta a contribuit decisiv în ofensivă cu pasa pentru golul al doilea înscris de covăsneni, apoi, spre final, a scos o minge de pelinia porţii.
MIJLOCAŞI
Adrian Şut (Academica / 21 de ani / 29 jocuri) – Este unul dintre cei mai buni tineri jucători din play-out. A înscris pentru a şasea oară în ediţia curentă, trei dintre reuşite fiind decisive.
Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani / 31 jocuri) – A marcat a patra etapă la rând, fiind al doilea jucător din istoria play-off-ului (5 sezoane) care reuşeşte o astfel de performanţă, după Alibec în 2015/16. Prinde pentru a 11-a oară unsprezecele ideal, lider şi la acest capitol.
Mihai Răduţ (Astra / 30 de ani / 28 jocuri) -A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă. Este un jucător cu calităţi tehnice deosebite. ATACANŢI
Kehinde Fatai (Astra / 30 de ani / 10 jocuri) – A fost cel mai bun jucător de pe teren. A pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă. A înscris şi un gol, al 43-lea în 152 de meciuri disputate în principala competiţie internă din România. Yazalde Gomes (FC Hermannstadt / 31 de ani / 31 jocuri) – La fel ca în runda a 9-a din play-out, vârful sibienilor a contribuit cu gol şi pasă decisivă la reuşitele echipei sale. A ajuns la 18 goluri marcate în 81 de meciuri bifate în CASA Liga 1. Lorand Fulop (Sepsi OSK / 22 de ani / 10 jocuri) – Introdus pe teren în minutul 33, a înscris ambele goluri izbutite de covăsneni, reuşite graţie cărora s-au întors la Sf. Gheorghe cu un punct.
ANTRENORUL ETAPEI Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova / 55 ani) – Cu el pe bancă, oltenii au reuşit o nouă premieră: întâia victorie izbutită de Universitatea pe „Municipalul” din Botoşani! De remarcat că, din nou, craiovenii s-au impus prin golurile marcate în repriza a doua, dovedind că sunt excelent pregătiţi tactic şi fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"ACVILELE" SE PREGĂTESC INTENS

Comitetul Internţtional Olimpic a anunţat oficial perioada în care se vor desfăşura turneele de baschet din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, întreceri care au fost decalate cu un an din cauza pan-demiei de COVID-19. Astfel, turneele de baschet 5×5 vor fi găzduite de Saitama Super Arena, o sală polivalentă […]