DUŞ CU GHEAŢĂ… VERDE Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CS Municipal Târgovişte

Mihai ROŞOIU

csmCampioana a primit o palmă grea sâmbătă seara, în sala din Sfântu Gheorghe, fiind învinsă categoric de Sepsi în penultima etapă a sezonului regulat. Fetele lui Florin Nini s-au aprins repede şi s-au stins la fel, fiind dominate la toate categoriile de oponenta din Covasna, care la rându-i a făcut, probabil, cel mai bun meci stagional.
lntr-o atmosferă de senzaţie creată de cele două galerii, meciul a fost echilibrat doar în prima jumătate, când campioana a ţinut lucrurile sub control şi părea că poate repeta ceea ce a reuşit cu Aradul, Satu Mare sau Alba lulia. Doar că, în partea a doua, atunci când de obicei Municipal punea stăpânire pe joc, s-a produs declicul, dar în tabăra lui Csaba Deri. Impulsionate incredibil de cei 900 de fani din Sala Kati Szabo, gazdele au preluat iniţiativa, în vreme ce Târgoviştea nu a avut reacţie. Având în Jillian Robbins singura jucătoare care a dat senzaţia că realizează ceea ce urma să se întâmple, campioana nu a găsit niciun moment antidotul. Aruncările „verzilor” îşi atingeau ţinta cu o precizie enervantă, iar la fiecare reuşită a amfitrioanelor, sala părea că se dărâmă, din cauza strigătelor războinice ale suporterilor. Neobişnuite cu o asemenea atmosferă ostilă, dâmboviţencele au pierdut definitiv direcţia, iar Sepsi a lovit asemenea unei feline ce simte sângele victimei. Wampler şi Ivanovic au scuturat plasa coşului târgoviştean din toate poziţiile şi au ucis orice speranţă a Municipalului încă din sfertul al treilea, pe care Sepsi l-a câştigat cu un neverosimil 25 – 13. Cei aproximativ 40 de fani ai Târgoviştei au renunţat să mai spere la jumătatea sfertului de final, când a fost clar pentru toată lumea că formaţia din Covasna nu mai poate irosi şansa de a-i administra campioanei cea mai drastică înfrângere din sezonul regulat.
O înfrângere care pică greu, dar poate pică la timp pentru echipa dâmboviţeană, care trebuie să strângă rândurile, pentru că peste o săptămână începe Final Four-ul Cupei României, iar acolo nu mai e loc de greşeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORIE LA MIAMI

Sorana Cîrstea a trecut în trei seturi de iberica Silvia Soler-Espinosa (70 WTA), după ce a pierdut prima manşă, 2-6. Setul doi a fost de un dramatism rar, românca reuşind până la urmă să şi-l adjudece cu 7-5, iar în decisiv Sorana a jucat aproape perfect şi a învins-o pe […]