Dumitru Barbu, candidat ALDE: „La votul politic, la Târgovişte ar trebui să avem cel puţin 20%”

dumitru barbuPrezentarea unui prim lot de candicaţi la funcţia de primar a fost un bun prilej pentru preşedintele ALDE Dâmboviţa, deputatul Georgică Dumitru, să transmită un mesaj mobilizator. Dumitru a amintit de îndemnul co-preşedin-telui Tăriceanu, care a spus, cu ocazia vizitei la Târgovişte, că ALDE poate ţinti chiar mai sus de locul III. O asemenea abordare aparţine şi arh. Dumitru Barbu, un candidat de forţă pentru Primăria Târgovişte.
„La votul politic, la Târgovişte ar trebui să avem cel puţin 20%”, a spus Dumitru Barbu, convins că lumea vrea o schimbare şi o va face înlăturând oamenii politici „istorici’, care nu se mai bucură de încredere. Acesta a transmis colegilor că o asemenea ţintă este la îndemână şi în alte localităţi ale judeţului, şi că ALDE trebuie să profite de culoarul pe care îl are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cei mai mici elevi de la Colegiul "Constantin Cantacuzino" au învăţat despre cultura europeană

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul parteneriatu-lui încheiat cu Centrul EUROPE DIRECT din Târgovişte, la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” Târgovişte, la clasa 1B, prof. pentru înv. primar Alexandra Miricioiu, a avut loc o oră de informare europeană. Aceasta a fost facilitată de Vlăduţ Andreescu, managerul Centrului EUROPE DIRECT din Târgovişte. […]