„Dorel” şi compania montează centrale termice în Târgovişte…

caloriferDupă câteva săptămâni bune în care în şcoli şi licee au îngheţat de frig, la un loc, elevi şi profesori, ar fi fost de aşteptat un ritm alert la montarea noilor sisteme autonome de încălzire.
Că lucrurile nu stau chiar aşa, se vede „cu ochiul liber” şi au constatat asta inclusiv autorităţile judeţene, care, împreună cu ministrul Remus Pricopie, au găsit, duminica trecută, respectivele şantiere pustii.
Iar dacă ritmul în care se lucrează nu este nici pe departe mulţumitor, la capitolul „calitate” situaţia este şi mai gravă. Au fost turnate platforme de beton la temperaturi scăzute şi e de aşteptat să se deterioreze rapid. Nici instalaţiile interioare nu sunt montate prea corect, semn că, nesupravegheaţi, alde „Dorel” şi colegii săi îşi fac de cap.
Rămâne de văzut dacă avem dreptate sau nu odată cu recepţia lucrărilor, pentru care urmează să fie plătite sume de milioane din banii contribuabililor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTE - PATRU UNITĂŢI ŞCOLARE AU SOLICITAT INTRAREA ÎN VACANŢĂ

Patru unităţi şcolare situate pe raza municipiului Târgovişte au solicitat intrarea elevilor în vacanţă. Este vorba despre Şcoala Radu cel Mare, pentru toate clasele, şi Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”, pentru clasele primare (care au intrat de ieri în vacanţă), şi Şcolile Tudor Vladimirescu şi Matei Basarab – pentru învăţământul […]