DIN INIMĂ PENTRU INIMĂ

Ş.E.
0 0

DIGITAL CAMERADe o mare surpriză au avut parte săptămâna acesta, beneficiarii Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Pucioasa.
Un număr de şase cursante din cele 24 care urmează cursul de calificare manechiură-pedichiură organizat şi susţinut de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, au mers la Centrul din Pucioasa ce aparţine de Direcţia Generală de Asistenţă Socială Socială şi Protecţia Copilului, unde au făcut o mare bucurie doamnelor de vârsta a treia aflate în custodia Centrului, printr-o şedinţă de îngrijire a manichiurei. Vizibil încântate şi emoţionate, unele dintre acestea nu şi-au mai făcut manichiura de ani buni, aşa că au fost tare mândre de unghiile proaspăt ojate şi curăţate de către tinerele cursante. Acestea din urmă s-au străduit şi au lucrat ca nişte adevărate profesioniste, aplicând în practică tot ceea ce au învăţat la cursurile susţinute de lectorul Gina Bucurescu, prezentă de asemenea la această acţiune.
„Sunt extrem de emoţionată pentru aceste domnişoare care astăzi, aduc puţină bucurie doamnelor de la Centru”, a declarat Gina Bucurescu. Sunt fete conştiincioase, responsabile şi care doresc să facă acest lucru. Pe data de 14 iunie, acest curs se va încheia, şi sunt sigură că aceste fete îşi vor găsi un loc de muncă. Anul trecu, de exemplu, dintre cele 65 de cursante, 26 şi-au găsit un loc de muncă şi 15 şi-au deschis propria afacere”, a mai precizat Gina Bucurescu.
„În baza parteneriatului încheiat între Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa şi Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, am organizat această acţiune caritabilă la Centrul de îngrijire şi Asistenţă Socială Pucioasa”, ne-a declarat Daniela Stanca, purtător de cuvânt AJOFM Dâmboviţa.
Cursantele şi-au dorit să meargă să aducă un strop de bucurie acestor doamne, dovedindu-şi în acelaşi timp măiestria pe care au deprins-o la cursuri. „Activităţile de acest gen vor continua, atât pentru cursurile de manichiură-pedi-chiură cât şi pentru cele de coa-fură-frizerie, la alte Centre de Asistenţă din diferitele locaţii ale judeţului Dâmboviţa”, a mai precizat Daniela Stanca.
Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa are o capacitate de 60 de locuri (acum fiind ocupate 56) şi a fost cuprins într-un amplu program de reabilitare şi reamenajare. Lucrările s-au desfăşurat pe o perioadă de 9 luni, în intervalul februarie 2012-octombrie 2012.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Doliu şi durere fără margini în comuna Glodeni Trupul neînsufleţit al lui Alexandru Mihai a fost adus acasă

Băieţelul Alexandru Mihai care a intrat în moarte cerebrală la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, după ce poarta unui teren de fotbal de care s-a prins a căzut peste el, lovindu-l la cap, a fost adus ieri, acasă în comuna natală Glodeni. Familia Mihai din comuna Glodeni este dărâmată şi […]