Din ianuarie se ieftinesc locurile de parcare

0 0

cristian stanO veste bună pentru târ-goviştenii proprietarii de autoturisme a venit de la primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan.
Cu prilejul inaugurării parcării din proximitatea blocurilor 72 şi 73, situate pe bulevardul Unirii, Cristian Stan a anunţat că, din ianuarie 2016, vor fi reduse taxele de parcare în municipiu. Este vorba despre parcările de reşedinţă iar tarifele vor fi mai mici cu până la 60%. În cazul parcărilor care au sistem de supraveghere video, proprietarii vor plăti 20 lei lunar pentru un autoturism, faţă de 40 lei/loc. Iar la parcările care nu dispun de această facilitate taxa va fi de 12 lei pe lună faţă de 33 de lei, cât este în prezent. Primarul interimar Cristian Stan a mai spus că această decizie a fost luată în urma discuţiilor cu cetăţenii, care sunt dispuşi să achite o taxă mai mică, pe care şi-o pot permite, decât una exagerată.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii au găsit un tânăr dispărut de acasă

In urma unei solicitări telefonice, jandarmii dâm-boviţeni s-au deplasat în satul Potocelu, comuna Ludeşti pentru căutarea unui tânăr cunoscut cu afecţiuni medicale, care dispăruse de la domiciliul părinţilor de circa trei zile, cu intenţia de a nu se mai întoarce. Ajunşi la faţa locului jandarmii au constituit echipe de căutare […]