DIANA CALOTĂ RĂMÂNE LA TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Diana Calotă va îmbrăca tricoul echipei de volei CS Municipal Târgovişte pentru al optulea sezon consecutiv. Jucătoarea în vârstă de 34 de ani a fost unul dintre pilonii echipei noastre încă de la promovarea în primul eşalon. Cu Diana Calotă în echipă, CS Municipal a reuşit cele mai importante rezultate din istorie, cucerind Cupa României, Supercupa României, dar şi medaliile de argint şi bronz ale Diviziei A1, cea mai importantă competiţie autohtonă.
Experienţa Dianei ar putea să se dovedească decisivă şi în campionatul următor, obiectivul Municipalului fiind de înregistra un nou rezultat important în competiţiile interne şi internaţionale în care va participa.
Diana Calotă – carte de vizită
Data naşterii: 24 mai 1986 Locul naşterii: Târgovişte Înălţime: 179 cm Greutate: 63 kg Post: Setter
Echipe la care a mai evoluat: CSU Galaţi, Dinamo Bucureşti, Tomis Constanţa
Diana Calotă – performanţe
Campioană a României, câştigtoare a Cupei României, câştigătoare a Supercupei României, participantă la mai multe competiţii importante alături de echipa naţională României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (XXIV) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_De la Berlin, cancelarul Cuno în persoană s-a pus în fruntea acestui sfânt război, „Ruhrkampf”. A venit la Essen pentru a cere tuturor muncitorilor din regiuneas Ruhrului să înceteze lucrul şi să treacă la rezistenţa pasivă faţă de „invadator”.Ordinul a fost executat imediat, iar în mine, în […]