Destul cu sărbătoarea VINE ARADUL!

Mihai ROŞOIU
0 0

csmCS Municipal Târgovişte – Univ. Vasile Goldiş ICIM Arad. Luni, ora 19.00, Sala Sporturilor din Târgovişte

Cel mai important şi frumos meci al Ligii Naţionale Feminine de Baschet se joacă la începutul săptămânii viitoare în Sala Polivalentă din Târgovişte. Singurele campioane ale României din 2000 încoace îşi vor disputa supremaţia internă într-un nou episod extrem de aşteptat. Târgovişte şi Arad ocupă primele două locuri în clasament şi parcă mai abitir ca niciodată nimeni nu se poate pronunţa asupra echipei care va triumfa la finalul campionatului. Incertitudinea este cauzată de forma excelentă arătată de ardelence în actualul sezon. Echipa lui Dan Moraru a avut un parcurs de regularitate şi a greşit o singură dată în derby-ul Ardealului cu CSM Satu Mare, acelaşi număr minim de eşecuri fiind trecut şi în dreptul campioanei CS Municipal Târgovişte. Diferenţa este că formaţia pregătită de Florin Nini a fost învinsă în tur chiar de Arad în sala Victoria la capătul unui joc pe care ICIM l-a controlat autoritar.
Luni, Municipal trebuie să se revanşeze în faţa suporterilor care au digerat destul de greu eşecul din Ardeal. Şi dacă în Euroligă orice înfrângere putea fi acceptată, când vine vorba de meciurile directe cu Arad datele problemei se schimbă. „E o partidă absolut normală, de campionat. Pentru mine este important ca fetele să fie relaxate şi să joace la capacitate maximă”, spunea Florin Nini imediat după finalul meciului cu Kosice, încercând astfel să le transmită o stare de linişte fetelor sale. Pe parchet însă va fi cu totul altceva pentru că, indiferent de situaţie, un „clasic’ Târgovişte – Arad nu a fost niciodată un meci obişnuit.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CE-AU SPUS ALŢII DESPRE MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE

Toate publicaţiile sportive şi nu numai au prezentat în termeni elogioşi calificarea echipei de baschet CS Municipal Târgovişte în optimile de finală ale Euroligii. Iată câteva dintre titluri: Seară magică CSM Târgovişte a învins aseară cu 72-64 pe Good Angels Kosice şi s-a calificat în „optimile” Euroligii. www.gsp.ro Târgovişte, calificare […]