Published On: mar, apr. 7th, 2020

Deputatul liberal Cezar Preda dă asigurări că nu sunt probleme cu plata pensiilor

În aceste zile nesigure, pline de incertitudini, deputatul liberal de Dâmboviţa Cezar Preda a transmis un mesaj liniştitor pensionarilor, dezminţind zvonurile alarmiste lansate de nişte inconştienţi. Cezar Preda îi asigură pe seniori că nu sunt probleme cu banii de pensii, că plata acestor drepturi câştigate după o viaţă de muncă va fi făcută la timp. Pe pagina sa de Facebook a citat-o pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, cu o declaraţie pe acest subiect:
„Banii pentru pensii sunt planificaţi în buget. Încercăm o variantă în funcţie, în schimb, de mai mulţi factori, parte dintre ei au legătură cu încasările în buget, dar facem toate eforturile să aducem pensiile pensionarilor chiar mai devreme decât data obişnuită pentru luna aprilie, pentru luna de sărbători pascale. Categoric da, sunt fonduri în buget pentru plata pensiilor şi a prestaţiilor sociale, încercăm ca ele să ajungă până în Paşte (19 aprilie – n. r.) la toţi pensionarii, ca să aibă o minimă linişte pentru a-şi petrece sărbătorile. Sigur că azi trecem printr-o situaţie delicată, dar pensionarii nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că nu există riscul neplăţii pensiilor. Nu vom ţine de calendarul de plată şi încercăm ca ele să ajungă chiar mai devreme.”

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>