Deputatul Claudia Gilia: Politicile social -democrate pot face bine României şi din opoziţie

Deputatul Claudia Gilia, nu a ezitat sa vorbească depre guvernarea ultimilor trei ani. Parlamentarul dâmboviţean a ţinut să sublinieze că PSD este partidul care construieşte, oriunde s-ar afla: la Palatul Cotroceni sau la Palatul Victoria, în Parlament sau în administraţiile publice locale. Mai mult, deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a ţinut să puncteze că în ultimii trei ani de Guvernare PSD, fiecare familie, de la mic la mare, s-a bucurat de cel puţin o politică girată social- democrată : alocaţii pentru copii, investiţii în educaţie, spitale şi administraţii locale sau pensii şi salarii majorate şi taxe tăiate. ” Guvernarea ultimilor trei ani a demonstrat că ne pasă de români. Economia a crescut constant, medicii şi profesorii au văzut că sunt cu adevărat respectaţi, fermierii au primit subvenţiile la timp, România a fost respectată şi auzită în UE, a fost un model de creştere economică şi pace socială.
Politicile social- democrate pot face bine României şi din opoziţie. Putem da Preşedintele ţării şi putem reda demnitatea fiecărui român. Vom lupta în continuare pentru binele fiecărui român. Nu ne este teamă să mergem printre oameni, pentru că românii au simţit măsurile luate de Guvernul nostru.
Suntem partidul care construieşte, oriunde s-ar afla: la Palatul Cotroceni sau la Palatul Victoria, în Parlament sau în administraţiile publice locale. Pentru că am fost, suntem şi vom fi alături de oameni. Românii au încredere în noi pentru că faptele vorbesc pentru noi. Dacă ceilalţi merg în faţa oamenilor cu pliante pline de promisiuni, NOI MERGEM CU PROIECTE Şl MăSURI CONCRETE.
Am încredere că democraţia, solidaritatea şi iubirea pentru oamenii buni vor învinge. Fiecare familie, de la mic la mare, s-a bucurat de cel puţin o politică girată de noi : alocaţii pentru copii, investiţii în educaţie, spitale şi administraţii locale sau pensii şi salarii majorate şi taxe tăiate.” , a declarat deputatul Claudia Gilia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul Corneliu Ştefan: Este momentul să fim uniţi şi inteligenţi

Balzac spunea în lucrarea „Istoria măririi şi decăderii lui Cesar Birotteau”: Prima lege urmată de Dumnezeu este de a fi consecvent cu el însuşi: fără unitate, nu e putere. Scena politică este în fierbere. După trecerea moţiunii, se fac consultări, negocieri, şi mai abitir, de astăzi, partidele politice deja au […]