DECIZII DE ULTIMĂ ORĂ ÎN BASCHETUL ROMÂNESC

Mihai ROŞOIU

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a hotărât, în baza votului exprimat online, în data de 27.01.2021, de către 13 membri, următoarele:

  1. Se aprobă cu unanimitate modificarea calendarului de testare din Protocolul Medical FRB după cum urmează – „În cazul competiţiilor naţionale de baschet organizate în spaţii închise (săli de sport), echipele participante (sportivi, antrenori, membri staff, şofer), precum şi oficialii nominalizaţi pentru meciuri (arbitri, comisari, oficiali masa, statisticieni), vor efectua o testare RT-PCR cu cel mult 48 de ore înainte de data programată pentru începerea turneului (ziua de intrare la hotel în cadrul bulei epidemiologice se consideră dată de începere a turneului).”
  2. Se aprobă cu unanimitate că returul LNBF şi LNBM, ediţia 2020-2021, continuă cu acelaşi sistem competiţional folosit pentru faza tur LNBF şi LNBM, cu turnee de câte 2/3 etape.
  3. Se aprobă cu unanimitate că la atribuirea organizării de turnee din faza retur a LNBF şi LNBM se va ţine cont de următorul aspect -„Organizarea unui turneu din retur va fi acordată unui alt organizator decât cel din tur (în cazul în care există şi alte solicitări). În cazul în care nu există nici o altă solicitare, atunci echipa respectivă, care a organizat turneul în tur, poate organiza şi turneul din retur, dacă doreşte aceasta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Creştere în linie a principalelor valute

Radu GEORGESCU_Începând cu Crăciunul anului trecut, media euro stagnează în jurul valorii de 4,87 lei, cu dese încercări de depăşirea a maximul istoric de 4,8750.Cursul euro a urcat marţi de la 4,8728 la 4,8739 lei, într-o şedinţă în care transferurile se realizau în culoarul 4,869 – 4,877 lei, cotaţiile coborând […]