DECIZII DE ULTIMĂ ORĂ ALE FRF

Mihai ROŞOIU
0 0

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezenţa tuturor membrilor săi, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal la data de 26 ianuarie 2021, adoptă următoarele decizii:

  • La propunerea domnului Cătălin Cighir se aprobă cu unanimitate de voturi completarea ordinii de zi cu două subiecte privind perioada de transferuri la juniori şi o clarificare a RSTJF.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 1 din 07.01.2021.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi Lista cu oficialii de meci şi cu instructorii UEFA pentru perioada cuprinsă între 2021 şi 2023.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi modificările aduse Regulamentului privind Clasificarea Academiilor de copii şi juniori pentru anul competiţional 2021 – 2022.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii asociaţiei FC FAIR-PLAY în AFC Fair-Play Joc Curat.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente Platformei de e-learning a FRF.
  • Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea perioadei de transferuri pentru competiţiile de copii şi juniori, cu excepţia Ligii Elitelor U17 şi U19, până la cu 48 de ore înainte de începerea competiţiei cu menţiunea că transferurile respective vor fi exclusiv transferuri interne, iar jucătorii astfel legitimaţi vor avea drept de joc doar în campionatele naţionale de juniori. Pentru evitarea oricărui dubiu prezenta normă se aplică atât competiţiilor de juniori fotbal masculin (cu excepţia Ligii Elitelor U19 şi U17), cât şi pentru cele de fotbal feminin junioare.
  • Ia act de propunerile formulate de domnul Auras Braşoveanu şi urmează a relua aceste dezbateri în următoarele şedinţe ale Comitetului Executiv.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM se pregăteşte pentru un nou turneu de volei feminin

La sfârşitul săptămânii trecute s-a reluat şi Divizia A1 la volei feminin, cu primul turneu din returul campionatului. Reamintim că Federaţia Română de Volei a anunţat că noua formulă de disputare pentru Diviziile A1 masculin şi feminin, adoptată în toamnă dată fiind situaţia sanitară din România, va fi păstrată şi […]