DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

Mihai ROŞOIU

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 30 octombrie 2020, întrunit în mod statutar, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnul Cristian Vornicu şi domnul Bogdan Bălănescu au lipsit motivat, adoptă următoarele decizii:

” Ia act de documentele depuse de domnul Bălănescu şi clubul SC Dinamo 1948 SA şi constată pierderea calităţii de membru al Comitetului Executiv a domnului Bogdan BăLăNESCU.
” Convoacă cu unanimitate de voturi Adunarea Generală Extraordinară a cluburilor participante în Liga 1, ediţia 2020/2021, în data de 24 noiembrie 2020, ora 12.00, la sediul

FRF – sala Nicolae Dobrin.
” Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 39 din 08.10.2020.
” Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 40 din 19.10.2020.
” Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 41 din 28.10.2020.
” Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării meciului amical dintre echipele naţionale de seniori ale României şi Belarusului.
” Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării meciului dintre echipele naţionale de seniori ale României şi Norvegiei.
” Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării meciului dintre echipele naţionale de seniori ale Irlandei de Nord şi României

” Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente transportului aerian al echipei naţionale de seniori pe ruta Bucureşti – Belfast – Bucureşti.
” Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării meciului dintre echipele naţionale de tineret (U21) ale României şi Danemarcei.
” Aprobă cu unanimitate de voturi lista nominală a observatorilor oficiali de arbitri pentru Liga
3.
” Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul competiţional al Ligii a 2-a de fotbal feminin.
” Ia act de informarea privind lista nominală a arbitrilor internaţionali.
” Aprobă cu unanimitate de voturi Statutul AJF Prahova adoptat în Adunarea Generală a
AJF Prahova din 17.09.2020.
” Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea de prelungire a perioadei de transferuri pentru competiţiile de copii şi juniori şi

junioare, precum şi pentru Liga a 2-a de fotbal feminin şi Liga a 3-a de fotbal feminin cu până la 48 de ore înaintea data începerii fiecărei competiţii în parte, cu menţiunea că respectivii sportivi vor avea drept de joc exclusiv în competiţiile menţionate în prezenta decizie.
” Aprobă cu unanimitate de voturi modificările protocolului privind desfăşurarea competiţiilor de fotbal în sală.
” S-a dezbătut propunerea domnului Auraş Braşoveanu cu privire la modificarea principiilor de desfăşurare a competiţiilor.
” Ia act de Raportul prezentat de domnul Felix Grigore privind analiza anuală a activităţii de licenţiere şi monitorizare financiară a cluburilor.
” Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea de denumire a clubului ACS Viitorul Cluj Junior în Asociaţia Clubul Sportiv Academia de Fotbal Viitorul Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (LXIV) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_La scurt timp i se raportează lui Al Capone discuţia cu Torrio. Capone zâmbeşte. în după amiaza aceleiaşi zile, Capone organizează o mare petrecere la hotelul Hawtorne. Toţii oamenii lui sunt prezenţi.” -La pământ, băieţi”, strigă brusc cineva dintre cei prezenţi.Geamurile restaurantului hotelului sunt făcute ţăndări. Liniştea […]