Data limită pentru licenţa B UEFA

Mihai ROŞOIU

frfŞcoala Federală de Antrenori a anunţat un număr de 50 de locuri disponibile pentru noul curs de obţinere a licenţei B UEFA. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere a fost stabilit pentru data de 15 ianuarie 2016. Datorită numărului mare de candidaţi înregistraţi pentru cursurile de obţinere a licenţei B UEFA, care a depăşit deja totalul de locuri disponibile, Şcoala Federală de Antrenori va organiza un examen de admitere, pe data de 28 ianuarie. Detalii privind tematica examenului şi modul de organizare a examenului vor fi publicate pe site-ul FRF.ro.
Cursul pentru licenţa B va începe în luna februarie, atunci când sunt programate două module. În luna martie se vor desfăşura alte două module, pentru ca examenele finale să fie susţinute în intervalul 4-6 aprilie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Radu Papoe este primul campion naţional în 2016!

Început de an în forţă pentru Radu Papoe! Tenismenul nostru a devenit campion naţional în 2016. Acesta a cucerit de două ori titlul de campion la Campionatele Naţionale individuale de iarnă U14, după ce s-a impus atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu, unde a făcut […]