Daniel Popa, din nou pe banca suferinţelor A intrat pe teren pe final de meci

A.l.

Cosmin Contra a debutat cu dreptul la Dinamo care a câştigat cu 1-0 meciul cu F.C. Botoşani. Unicul gol al meciului a fost marcat de Sergiu Hanca (min. 70). Contra a câştigat Cupa României, cu Petrolul Ploieşti în 2013 şi a salvat de la retrogradare pe Getafe în Primera Division. „Câinii” au câştigat, dar jocul lor a lăsat de dorit, mai ales în prima repriză. Se poate spune că a avut şi noroc (a apărat bine Penedo). La 1-0, moldovenii au ratat două ocazii de a egala prin Buş.
Ca şi fostul antrenor Ioan Andone, Cosmin Contra l-a ţinut pe bancă pe Dani Popa şi l-a trimis în teren pe finalul meciului. Atât cât a jucat, Popa s-a descurcat destul de bine printre apărătorii moldoveni.
Echipa din şoseaua Ştefan cel Mare e pe ultimul loc de play-off, cu 35p, la fel ca Astra Giurgiu care însă are un meci mai puţin disputat, cu C.S.M.S. laşi.
În etapa următoare, „Câinii roşii” au un meci foarte greu cu C.S.U. Craiova (acasă). În ultima etapă a sezonului regulat Dinamo va juca cu Pandurii Târgu Jiu (în deplasare).
Alb-roşii au repurtat prima victorie din anul 2017 după trei eşecuri consecutive.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Braşov are probleme de tot felul. Trei jucători noi la echipă

În ciuda multelor probleme, F.C. Braşov se întăreşte. I-a încorporat pe Moldovan (de la Dinamo), Enceanu şi Chitoşcă (ambii de la Steaua). De asemenea, în staff-ul tehnic a fost cooptat Florentin Petre (fost jucător la Dinamo şi fost internaţional). A plecat mijlocaşul Manole la Dinamo Bucureşti. Echipa de la poalele […]