Dani Popa, lansat în fotbalul mare de F.C.M. Târgovişte Acum patru ani juca la Bradul Moroeni

A.l.
0 0

dani popaDani Popa a împlinit, pe 14 iulie, 22 de ani. Pe 28 iulie, atacantul Chindiei a parafat transferul la Dinamo Bucureşti. Jumătate din suma pe transfer merge la F.C.M. Târgovişte, clubul care l-a lansat pe Popa în fotbalul mare.
Acesta a marcat pentru Chindia, în ediţia 2015-2016, 16 goluri (în 31 de meciuri), cu unul mai puţin decât golgheterul echipei, Cristi Cherchez.
În această vară, Dani Popa a fost ofertat de o altă echipă de Liga Întâi, F.C. Botoşani, dar transferul a picat din cauza unor neînţelegeri contractuale.
Anul trecut, un alt dâm-boviţean, Laurenţiu Corbu, a plecat la Dinamo (la recomandarea lui Vlăduţ Oprea), fiind luat de Mircea Rednic. Însă fundaşul dreapta a jucat puţine meciuri în tricoul alb-roşu al „câinilor”.
După ce a trecut testul medical la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), Daniel Popa s-a alăturat „câinilor roşii” dresaţi de loan Andone, cărora le-a ţinut pumnii în meciul cu Poli Timişoara (scor 2-1). Aşteptăm acum debutul lui Popa în tricoul lui Dinamo, mai ales că în atac găsim doar un vârf, Gnohere. Popa e mereu acolo unde trebuie, e mereu pregătit. Poate marca multe goluri şi aduce multe puncte echipei lui Ionuţ Nego-iţă.
Acum patru ani, juca în Liga a 4-a dâmboviţeană, la Bradul Moroeni, fiind antrenat de Florin Tudose.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cherchez a lăsat o impresie agreabilă Visează la o mutare în Liga Întâi sau în străinătate

„Perla” Curţii Domneşti, Cristi Cherchez, va continua la Chindia, cel puţin până în iarnă. Dinamo rămâne doar o amintire. Totuşi, golgheterul Chindiei (17 goluri în ediţia trecută de campionat) are vise mari în privinţa unei mutări în Liga Întâi sau a unui viitor transfer în străinătate, mai ales că e […]