DAN PETRESCU ACUZĂ ARBITRAJUL DUPĂ REMIZA CONTRA CHINDIEI

Mihai ROŞOIU
0 0

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1.
Antrenorul „feroviarilor” a contestat arbitrajul şi a spus că în Europa echipa lui este respectată şi a fost arbitrată normal.
„M-a deranjat tot! în Europa suntem respectaţi, suntem arbitraţi normal. Dacă vi se pare că în prima repriză nu a fost nicio prelungire şi cei de Chindia au stat numai pe jos. în repriza a doua eu cred că erau 7-8 minute de prelungire. Nu s-a jucat, pur şi simplu nu s-a jucat fotbal, stăteau pe jos, se aruncau”, a spus Dan Petrescu.
Petrescu i-a laudat pe cei de Chindia şi pe antrenorul Emil Săndoi şi a spus că echipa arată mult mai bine faţă de sezonul trecut.
” Ei chiar merită felicitaţi pentru modul cum au jucat şi antrenorul lor care e un prieten de al meu, a făcut o treabă bună. Am zis înainte de meci că nu mai e Chindia de anul trecut, când le-am dat 8 goluri. Echipa e mai organizată, nu mai joacă ofensiv, joacă ce trebuie să joace o echipă mică. S-a apărat, a jucat pe contraatac şi faze fixe. Ei fac ce trebuie acolo şi bravo lor că au meritat acest egal”, a declarat antrenorul „feroviarilor”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ORDINUL MINISTERIAL PENTRU ACTIVITĂŢILE SPORTIVE A FOST PUBLICAT

A fost publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 872, Ordinul comun MTS şi MS pentru aprobarea Regulamentelor privind condiţiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, a practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activităţii de nataţie în […]