DÂMBOVIŢEANUL MIHĂILĂ ESTE DORIT DE BOLOGNA

Mihai ROŞOIU

Fotbalist originar din Finta, Valentin Mihăilă (20 de ani) este unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători români, iar evoluţiile acestuia de la naţionala U21 nu au trecut neremarcate. Un site din Italia a anunţat că Bologna ar fi interesată să-l transfere pe fotbalistul oltenilor.
Jurnaliştii italieni au apreciat calităţile pe care Valentin Mihăilă le-a etalat, în ultimii ani, şi susţin că Bologna ar putea fi o posbiliă destinaţie pentru acesta. Clubul italian este în căutare de jucători de perspectivă din aria internaţională.
Bologna a terminat pe locul 12 în sezonul curent de Serie A, cu 47 de puncte obţinute.
„În perioada pre-Covid, când România U21 a jucat cu Irlanda U21, un ochi antrenat nu a lăsat să treacă neobservate mişcările şi şuturile jucătorului cu tricou galben care purta numărul 7: Valentin Mihăilă.
Din tânăra generaţie 2000 are câte puţin din toate: de la modul în care se aşează în teren, cum loveşte mingea, cum şi unde joacă balonul într-o acţiune ofensivă, până la modul în care încearcă şi construieşte fiecare fază a echipei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ADUNAREA GENERALĂ A LPF, PE 13 AUGUST

Joi, 13 august 2020, începând cu ora 12.00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, din strada Alexandru Vitzu numărul 2A, sector 5, Bucureşti, va avea loc Adunarea Generală Extraordinară a LPF.Ulterior şedinţei Adunării Generale va avea loc tragerea la sorţi în vederea stabilirii programului competiţional pentru noul sezon CASA Liga […]