DÂMBOVIŢEANUL FLORIN TĂNASE, APROAPE DE PLECAREA DE LA FCSB

Mihai ROŞOIU

Gigi Becali este gata să renunţe la cei mai importanţi jucători de la FCSB, Florin Tănase, Florinel Coman şi Dennis Man, şi a dezvăluit pentru ce sume e dispus să-i vândă.
„Pe Florin Tănase vreau 5 milioane de euro, iar pe Dennis Man şi Florinel Coman vreau câte 30 de milioane. E preţul cerut de mine, nu mă interesează cine se supără. Eu atât vreau!
Sunt jucători foarte buni, de valoare. Dacă nu avem pretenţii ca echipele mari, nu ne putem bate cu ele. Sunt convins că putem lua banii aceştia pe ei. Aşa cum vom lua în viitor bani mulţi pe Nedelcu sau Panţîru. Pe Panţîru îl cert ca să-l ambiţionez, dar eu ştiu că are valoare şi că pot lua bani mulţi pe el”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.
Cotă Florin Tănase (25 de ani, mijlocaş ofensiv): 2.800.000 de euro
Cotă Florinel Coman (21 de ani, extremă): 5.500.000 de euro
Cotă Dennis Man (21 de ani, extremă): 5.500.000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adversarele CSM-ului se mişcă pe piaţa transferurilor DINAMO A ACHIZIŢIONAT-O PE NNEKA

În această pauză competiţională, toate echipele încearcă să-şi întărească loturile pentru retur, dar în special pentru play-off. Aflată pe locul doi în clasament la finalul turului, la doar un punct de liderul Volei Alba Blaj, Dinamo este decisă să lupte pentru titlu în acest an, aşa că s-a mişcat cel […]