Published On: vin, ian. 17th, 2020

DÂMBOVIŢEANUL CORBU A RECITAT DIN EMINESCU

nichiduta.ro

Dâmboviţeanul Laurenţiu Corbu, unul dintre oamenii de bază ai lui Dinamo, a fost de acord să recite din poeziile marelui poet naţional Mihai Eminescu, de la a cărui naştere s-au împlinit 170 de ani.
„Câinii roşii” se află în Spania, la Benahavis, acolo unde pregătesc partea a doua a sezonului. Aflată pe locul 9 după 22 de etape, echipa are şanse mici să mai prindă play-off-ul.
Fundaşul dinamovist a dezvăluit că la şcoală a fost fascinat de opera marelui poet şi prozator.
„Am avut foarte multe poezii

de învăţat la şcoală şi îmi amintesc că am avut foarte multe date biografice pe care l-am memorat şi îmi plăcea foarte mult. Era plăcut să fac asta. Este simbolul nostru naţional şi va rămâne tot timpul în memoria mea, în copilăria mea.
Luceafărul era poezia mea preferată. Dar n-am apucat să-l învăţ pe tot. De citit l-am citit de multe ori, dar e prea lung. Somnoroase păsărele o ştiu din clasa a doua, de atunci mi-o amintesc”, a explicat dâmboviţeanul Laurenţiu Corbu pentru doardinamo.ro.
Dinamo joacă în această după amiază primul meci amical al anului, cu Dinamo Dresda, de la 16:30.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro